1/28 anonim válasza:
vagy a magány elkerülése miatt, vagy csak akar egy jó partit, vagy a társadalmi nyomás, hogy az KELL
3/28 anonim válasza:
Hogy kiszolgálja, főzzön, mosson rá. Kb ez a tapasztalat.
4/28 anonim válasza:
Amiért minden ember akinek fontos a párkapcsolat.
A férfiak is szeretnék megosztani gondolataikat, kimutatni érzéseiket, szeretetüket.
Sokan párkapcsolatban jobban inspirálódnak, tettrekészebbek, boldogabbak.
Persze a párkeresés ha azt görcsösen tesszük csak nehezebb, mint minden más.
5/28 anonim válasza:
Gondoltam, hogy írok valami normális választ, de úgy is arra fog kimenni a kérdés, hogy mekkora szarok vagyunk mi férfiak.
6/28 anonim válasza:
#2-3:
én megélem a BDSM vágyaimat, de most, hogy mondjátok nem is szoktam belegondolni abba amikor partnert keresek, hogy ő fog mosogatni, főzni, mosni rám, óóó ennyire vak, hogy lehettem eddig, hogy a szemem előtt levő dolgot nem láttam?
7/28 anonim válasza:
Családot szeretnék. A nők nem. Így kihalunk. 100 ezer gyerek se születik évente. Végünk.
8/28 anonim válasza:
Nem tudom, gondolom, mert a legalapabb ösztön hogy az élőlény vágyik a másik ellenkező nemű társaságára akit szeret?
10/28 anonim válasza:
Van, aki azért, mert tényleg szeretne családot, van, aki csak a társadalmi/családi nyomás miatt, de amúgy alkalmatlan párkapcsolatra, van, aki csak kalandot akar, de inkább hazudik ismerkedéskor, hogy könnyebben becserkéssze a kiszemelt nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!