Fiatalon nagyon gáz egyedül tölteni a karácsonyt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 14:10
11/17 anonim válasza:
Ez nem gáz/nem gáz kérdése, hanem hogy te hogy érzed magad tőle.
Amúgy gondolom jobb egyedül lenni, mint olyan emberekkel, akiket rühellsz, de rosszabb, mint mintha olyan emberekkel lennél, akiket szeretsz.
12/17 A kérdező kommentje:
Én rosszul érzem magam tőle, de nem igazán van, akivel tölthetném az ünnepeket.
2021. nov. 23. 15:17
13/17 anonim válasza:
Akkor miért nem keresel valakit addig?
Ott az ismerkedés rovat, simán találhatsz valakit 1 hónap alatt, akivel elmentek valami karácsonyi vásárba és együtt ebédeltek
Vagy legyél önkéntes egy idősotthonban, esetleg nézz körül a szomszédban, tuti van olyan idős ember, akinek nincs senkije és örülne pár közös délutáni sétának és egy vacsorának!
14/17 anonim válasza:
Biztosan férfi vagy, de ha mégsem... saját kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__10838224-..
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Hát én se vágyom arra a felfordulásra ami itt karácsonykor szokott lenni... jön a rokonság, arra készülni meg elviselni. Fárasztóbb mint a munka. De sajnos nincs beleszólásom. Bár lenne egy kis házikóm ahol egyedül tölthetném... vagy maximum 1-2 emberrel... de ha a várható karácsony és az egyedüllét közt kellene döntenem a másodikat választanám!
17/17 anonim válasza:
Mi az, hogy fiatal? Ha neked van igényed valakire, akkor hajrá! Szerintem inkább a család, barátok fontosabb. De mindenki kicsit máshogy vélekedik erről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!