Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek gáz ha egyedül...

Szerintetek gáz ha egyedül mennék el a moziba?

Figyelt kérdés
Nincsennek barátaim sajnos és eddig moziba is csak a családommal mentem max. De most az Örökkévalókat szeretném megnézni de a családomból senki sem Marvel fan. Én se vagyok régóta egyébként. De nincs aki megnézze velem. Ezert gondoltam arra hogy akkor egyedül mennék el. Egyszer voltam már egyedül egy masik filmen de akkor is kinevettek érte az osztálytársaim. Igaz lehetett volna annyi eszem hogy nem mondom el nekik.

2021. nov. 6. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
10es Miért nem dugsz jól?
2021. nov. 6. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem gáz, az osztálytársaid pedig bunkók, ne foglalkozz velük, semmi közük az ilyen tahóknak, hogy mit csinálsz.

Engem is piszkáltak gimiben, le kell szarni őket és minél távolabb kerülni tőlük. Olyan emberekkel manapság se tudok jóban lenni, akik másokat piszkálnak felnőttként, számomra az ilyen személyiségek rossz emberek.

2021. nov. 6. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem "ciki", vagy "gáz" egyedül megnézni egy filmet a moziban. Én mindenhová egyedül megyek, mert zavar az emberek társasága. Az osztálytársaid egyszerűen bunkók, nem kell velük foglalkoznod. Én a helyedben nem mondanám el nekik sem azt, hogy moziban voltam, sem azt, hogy egyedül mentem. Nincs is közük hozzá. Bent a moziban pedig a többi ember is a filmet szeretné látni, tehát nem azt fogják figyelni, hogy ki hogyan és kikkel érkezett. Menj el a moziba nyugodtan. Jó szórakozást! :)
2021. nov. 6. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam egyedül múlt héten és rajtam kívül még két másik ember is egyedül volt, egyáltalán nem gáz
2021. nov. 6. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve volt egy film és nem volt senki aki megnézné velem ezért elmentem egyedül. Voltunk hárman, 2 lány rajtam kívül. Nem volt rossz, kifele jövet még meg is kérdezték hogy nekem tetszett-e. Általános sulis voltam.
2021. nov. 7. 16:03
 16/17 Delanchy válasza:
100%
Miért lenne gáz? :D Ha érdekel megnézed persze és arra koncentrálsz, most ez közhelyesnek fog hangzani, de kit érdekel ki mit mond ezzel kapcsolatban? Elmész és szórakozol egy jót, esetleg közbe eszel kukoricát v iszol vmit mellé. Színházba is vannak egyedül emberek... :D A darabért mennek oda :D Ha meg a haverjaid ezen nevetnek akkor meg max nem mondod el nekik v elgondolkozol h milyen barátok is ezek... :D
2021. nov. 9. 07:59
 17/17 anonim válasza:

Én most is egyedül járok.

Ugyanez a helyzett a családal voltam eddig és az Örökévalókat már egyedül néztem és a NWH is egyedül néztem.

2022. febr. 10. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!