Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretnék véget vetni az...

Szeretnék véget vetni az életemnek, mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Se barátaim, se kutyám, se macskám, ee céljaim. Csak tengődök az egyetemen, de magam se tudom miért....

Egyszerűen csak el akarnék bújni egy helyre a világ elől, de nem megy. Mit tudnék tenni, hogy végre megtaláljam a helyem, és ne legyek egyedül?

2021. okt. 22. 01:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg akár az Áldozatsegítő Központot, vagy keress szakembert, mielőbb kérj segítséget.
2021. okt. 22. 06:59
 12/12 anonim ***** válasza:

#8!

Igazad van...

Ja nem mégse!

Elmagyarázom:

Igen, tény, már hírek is szóltak arról, hogy nem egy 60 vagy 70 fölötti ember is belevágott valami egyetemi tanulmányokba.

De gondolj már bele! Aki kb. úgy 40 felett ül be egyetemre, az nem úgy ül be, hogy sodródik, hogy eddig tanult ezt, vagy dolgozott azt, és most irány az egyetem, mert van hozzá esze és így szokás miért ne majd jó lesz valamire az a diploma, aztán csak tengődik, mert végülis gőze nincs mi a célja ezzel...

Hanem vagy azért iratkozik be, mert olyan idős korára kialakult mi a célja, ekkor az egyetem elvégzése vagy valami bizonyos vágyott munkához kell, vagy épp van valami biztos nyugdíjas állása és emellett hót ráér tanulgatni valami olyat, ami sokkal jobban érdekli, mint eddig bármi más... Szóval úgy 40 felett ki a fene vetemedik arra, hogy bármi cél vagy érdeklődés nélkül beiratkozzon egyetemre és kínozza magát tanulással....?!! Na ugye, hogy ugye!

De szerintem ez inkább már kb. 30 éves kortól is így lehet....

Aki csak úgy beiratkozik, mert van esze, vagy a család elvárja, vagy fingja nincs mit akar kezdeni, csak legyen egy magasabb végzettsége, mert az biztos jó, az elég valószínű, hogy vagy közvetlen érettségi után van, vagy legalábbis nem sok évvel ezután....

Ebből sejtem azt, hogy Kérdezőnk kis cuki fiatalka! :)

2021. okt. 22. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!