Mit lehetne kezdeni az életemmel még?
Lassan 34 éves leszek, és még semmit sem értem el az életben. A legjobban ami zavar, hogy annak idején nem fejeztem be a középiskolát, így jelenleg is 8 általános iskolai végzettségem van. Csak gyári munkákat tudok végezni így, mindig ilyen munkáim voltak. Barátnő, barátok sincsenek.
Más embereknek ebben a korban már szakmája/diplomája van, felesége, sőt, gyerekei is vannak, és saját autója, talán lakása is. Nos, nekem még jogosítványom sincs.
Sajnos már nincs erőm, motivációm a változtatásra. Annyi minden lenne, annyira el vagyok maradva, hogy fogalmam sincs hol kéne kezdeni.
A másik dolog ami zavar, hogy a szüleimnek is csalódást okoztam ezzel, hogy ennyire semmirekellő lettem.
Tehát az én életem már nem hinném, hogy sok jót tartogatna számomra. Csak egyre rosszabb lesz, ahogy telik az idő. Én már belülről meghaltam kb. 15 évesen, azóta csak vagyok és telnek a napok, nem történik semmi.
Nem vagy lekésve semmiről, ne mások életéhez hasonlítgasd a sajátod, mert akkor soha nem leszel boldog.
Ne mondj le magadról 33 évesen és ne akarj mindent egyszerre "behozni", de kezdd el valahol. Nem azért, mert másoknak már ez van meg az van, hanem mert te szeretnéd.
Pl a jogsival kezdhetnéd, szerintem az a legegyszerűbb feladat ezek között. Mindenképp egyszerűbb mint kapcsolatokat kialakítani vagy lakást szerezni.
A gyárakban jó a fizetés, azt mondják. Minden hónapban tegyél el belőle valamit jogsi-alapba meg autóra. Autóból is elég egy olcsóbb, nem is érdemes többmillióssal kezdeni friss jogsival.
Az unokatesóm egyébként szintén gyári melós, de lassacskán összeszedett mindent amire szüksége van. Tök klassz élete van egy feleséggel, két kisfiúval, saját házikóval, jogsival, autóval, és nem valami diplomás akárki, "csak" egy gyári melós.
A hozzáálláson nagyon sok múlik, de azon bármikor változtathatsz. Bízz magadban, a jövődben, és szépen lassan építgesd magad.
"Sajnos már nincs erőm, motivációm a változtatásra."
Más nem fog változtatni rajta. Neked nem ér meg ennyit, akkor megy a levesbe.. egy elpazarolt élet.
Ismered a mondást?
Segíts magadon, az Isten is megsegít.
Ez egy nagyon jó mondás. Vagy teszel magadért erőfeszítéseket és sikeres lehetsz, vagy várhatod a sült galambot, de előre szólok, az nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!