Kiskori és jelenkori kiközösítésről és problémákról írok lentebb, amik meg mindig bántanak.?
Szóval kiskoromtol fogva ki vagyok kozositve, oviban azért mert tulsulyos voltam és nem voltam elég szép, egész általános iskolaban, bantottak lelkileg, testileg kislanykent és 10-14 éves koromig is felsőben. Jelenleg is hamis emberekkel vagyok körülvéve, akiktől igyekszem megszabadulni és teljesen egyedül érzem magam azután hogy kiközösítettek,lezárták és ott hagytam őket. Mikor lesz ennek vége? Egész életemben egyedül leszek? Van aki kikerült ebből? Minden egyes nap manapság feljonnek ezek a sérelmek és nem bírok velük megbirkózni.
19l
Igen, nekem sose volt eléggé hosszú, így tök mindegy mit csináltam, így is úgy engem taposott mindenki, mert nem voltam elég közönséges.
De amúgy kérdező, 19 évesen, miért nem inkább valami pali után nézel, minthogy a kortársaidtól várnád a nagy bensőséges kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!