Kiskori és jelenkori kiközösítésről és problémákról írok lentebb, amik meg mindig bántanak.?
Szóval kiskoromtol fogva ki vagyok kozositve, oviban azért mert tulsulyos voltam és nem voltam elég szép, egész általános iskolaban, bantottak lelkileg, testileg kislanykent és 10-14 éves koromig is felsőben. Jelenleg is hamis emberekkel vagyok körülvéve, akiktől igyekszem megszabadulni és teljesen egyedül érzem magam azután hogy kiközösítettek,lezárták és ott hagytam őket. Mikor lesz ennek vége? Egész életemben egyedül leszek? Van aki kikerült ebből? Minden egyes nap manapság feljonnek ezek a sérelmek és nem bírok velük megbirkózni.
19l
Sajnálom, hogy így kiközösített voltál egész életedben. Új suliban egy fokkal jobb lesz szerintem, az elején próbálj nyitott lenni, sokakkal barátkozni, aztán 1-2 barát csak összejön belőlük :D
Én sem beszélek sokat már a gyerekkori legjobb barátommal, pedig 16 éve ismerjük egymást. Van ilyen, másfelé vitt az élet, mindenki változik. Lehet, hogy már nem kedvel annyira, ha meg te szeretnél tovább vele lógni, akkor beszélj vele erről, vagy csak hívd el valahova.
Anyukád meg megteszi, ami tőle telik, de azért tőle sem lehet elvárni, hogy mindenre figyeljen.
Ha nem tudod feldolgozni a dolgokat, s a mindennapjaidat teszi rosszabbá, akkor én a helyedbe felkeresnék egy pszichológust, vele biztos feltudnál pár múltbeli sérelmet oldani.
Jelenleg én is kb. egyedül vagyok, mint a kisujjam, egyetemről 2 embert ismerek, mivel első 2 félévembe full online oktatás volt, így nem is láttam a csoporttársaim.
Szerintem próbáld kevés, de értékes emberekkel körülvenni magad.
Az előzőnek igaza van. A suliban is farkastörvények uralkodnak.
A negativitást vetkőzd le és (nehéz, lehet) de próbáljd azt gondplni, hogy mimdenki kedvel.
Ellenkező esetben lerí rólad az áldozati magatartás, és jó préda leszel.
Szóval húzd ki magad, fel a fejjel. Ne kapd el a tekinteted, ne motyogj. És légy nagyszájú ha rádszállnak.
Hidd el, nem azért fognak piszkálni, mert nem vagy szép vagy duci vagy, ha elkezdenek ez csak egy sértés lesz a többi mellett.
9-es: te is azokra gondolsz, akiknek elég hosszú a nyelvük? :)
Sulis dologhoz visszatérve az is hasznos lehet, ha a kérdező összefog egy, vagy több hasonszőrűvel és ha valamelyiküket bántják, akkor a többiek mellé állnak. Családtagomnak nagyon bevált, 3-an voltak fiúk és ha az egyiküket elkezdték verni, akkor a másik kettő is csatlakozott, úgy máris megváltozott a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!