Ki akarok torni a maganybol, nagyon rossz. MIT tegyek? Egesz hetvegen feszitette a mellkasomat az erzes, a fajdalom,itthon lezengtem. Annyira jol esik a barati mosoly, szeretet kimutatasa es annyira hianyzik. Mostanaban senki se er ra.
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 15:31
31/37 A kérdező kommentje:
Elhivnek embereket csak felek tolakodasnak venues, pedig regen a suliban gimiben nagyon jo kozosseg voltubk es tartjuk a kapcsolator
2021. szept. 19. 17:26
32/37 A kérdező kommentje:
*vennek *kapcsolatot Erzem h fogytam is az idegeskedestol.
2021. szept. 19. 17:27
33/37 A kérdező kommentje:
Olyan jó lenne ha társaságom lenne, és mi együtt vidámkodnánk, beszélgetnénk, törödnénk egymással, átölelnénk egymást. !!
2021. szept. 19. 17:38
34/37 A kérdező kommentje:
mármint úgy mi h a társaságom régi barátaim
2021. szept. 19. 17:38
35/37 anonim válasza:
Elmész sétálni és lehet, hogy összefutsz ismerősökkel is.
36/37 anonim válasza:
A magányba is lehet jól érezni magad, csak mire megtapasztalod jön valami csaj aki felkavarja az egészet aztán megint szar lesz minden.
37/37 anonim válasza:
Tudod , hányan vagyunk egyedul? De erőltetni nem lehet semmilyen barátkozást,vagy ölelést?
Évek óta egyedul vagyok, és rengeteget sétálok,kirándulok. És nem azon filózom,miért van ez.
Sok párt, barátot látok mindenfelé, de ne hidd, hogy mindenki boldog,vagy örömmel lenne a másikkal.Sok unott, muszájból egyutt levő párt, barátot látni.
Akkor inkább egyedul lenni jobb, mint egy unott kapcsolatnak nevezett dologban.
Fel a fejjel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!