Kihasználták a jó indulatomat, szeretetemet a barátaim. Nagyon rosszul esik. Mit tegyek? (16F)
Osztálytársak vagyunk. Ebbe a társaságban én vagyok a kisbetűs nemecsek. Ha az egyik tag nem figyelne rám, konkrétan mindenből ki lennék hagyva, de igyis szinte mindenből. Én vagyok az, ha nevetetni kell az jó, de már valami nyomja a lelkem, vagy el szeretnék menni valahova, akkor már rossz vagyok. A társaságból egyetlen egy ember hallgat meg, ha problémám van, de bezzeg mikor problémájuk van én próbálok segíteni.
A mai nap volt szerintem a leggusztustanabb. Lementünk ez egyik osztalytarsamhoz, és nem éreztem jól magam, így hazamentem, a taskamat ott hagytam. Ma este levideozza a gyerek, hogy kidobja a taskam a kukába. Nagyon rosszul esett, és azért mert levideozta és beküldte a csoportba. Megalázó.
Én ebben a pillanatban léptem volna ki a csoportból.
A táskámat elhoznám, éz azzal a lendülettel hátat fordítanék nekik, de végleg.
Az ilyenek nem barátok.
Én is voltam hasonló helyzetben, bár odáig nem fajult a dolog, hogy kidobták a táskámat, de nem barátkozom olyan emberekkel akik így viselkednek, vagy nincsenek velem a bajban. Nekem is osztálytársaim voltak, nehéz volt a döntésem, mert így bemenni az osztályba kicsit féltem. De kihúztam magam, es az mondtam nem érdekel, ha nincs egy barátom sem az osztályban. És láss csodát, mások nyitottak felém, és jól elvoltam. Nem volt igazán barátom az osztályból, de nem voltam azért egyedül.
Barátkoztam sulin kívül másokkal.
Fikarcnyit sem tisztelnek téged, és még az orrod alá is dörgölik. Lépj ki a csoportból, akár törölheted is őket az ismerőseid közül, vagy tilthatod is. A táskádat szerintem azért vedd vissza, de az legyen az utolsó interakciód velük.
(már amennyire ez osztálytársként kivitelezhető)
Fel a fejjel, hamarosan biztosan találsz igazi barátokat :)
Köszönöm a válaszokat, és a pozitívitást. :)
Az a baj, hogy rajtuk kívül sosem volt barátom, és mondhatom úgy is hogy nehezen találnék újakat. De igazából jobb egyedül, mint ezekkel szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!