Kihasználták a jó indulatomat, szeretetemet a barátaim. Nagyon rosszul esik. Mit tegyek? (16F)
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk. Ebbe a társaságban én vagyok a kisbetűs nemecsek. Ha az egyik tag nem figyelne rám, konkrétan mindenből ki lennék hagyva, de igyis szinte mindenből. Én vagyok az, ha nevetetni kell az jó, de már valami nyomja a lelkem, vagy el szeretnék menni valahova, akkor már rossz vagyok. A társaságból egyetlen egy ember hallgat meg, ha problémám van, de bezzeg mikor problémájuk van én próbálok segíteni.
A mai nap volt szerintem a leggusztustanabb. Lementünk ez egyik osztalytarsamhoz, és nem éreztem jól magam, így hazamentem, a taskamat ott hagytam. Ma este levideozza a gyerek, hogy kidobja a taskam a kukába. Nagyon rosszul esett, és azért mert levideozta és beküldte a csoportba. Megalázó.
2021. júl. 7. 02:24
11/12 anonim válasza:
Van benned harag és késztetés, hogy megtorold a táskás ügyet?
12/12 A kérdező kommentje:
Nem.
Borzalmas így egyedül.
2021. júl. 21. 02:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!