Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hozzám miért nem jönnek oda...

Hozzám miért nem jönnek oda kezetfogni, míg másokhoz igen?

Figyelt kérdés

Munkatársaim és egy irodaépületben dolgozók. Ha egymás mellett vagyunk, liftben, folyosón találkozunk akkor kezet fognak velem. Ha a helyemen ülök vagy a konyhában vagyok, kantinban, akkor odaköszönnek de nem jönnek oda lekezelni. Azt vettem észre, hogy a többiekhez akivel ugyanolyan viszonyban vannak mint velem, hozzájuk odamennek. Mindig. Csak hozzám nem. Nincsenek jobb viszonyban mint velem, nem járnak össze, nem is nagyon beszélget a többség, söt sokan velem többet beszélnek. Még az új gyerek után is mennek hogy lekezelhessenek.

Ez azt jelentheti, hogy nem kedvelnek engem, csak ha nem elkerülhetö, akkor köszönnek nekem? Sokszor úgy van, hogy azt látom, direkt úgy csinálnak, hogy ne kelljen a közvetlen közelembe jönniük.

2021. szept. 2. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akinek egy munkahelyen van ilyen jellegű szociológiai felmérésekre ideje, annak kevés munkát adtak a főnökei, és unatkozik, fizetett munkaidőben...
2021. szept. 15. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!