Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok lány miért szomorú,...

Sok lány miért szomorú, magányos és boldogtalan?

Figyelt kérdés

Egyre több ilyet látok! :(

/F

2021. aug. 21. 04:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Azért mert sok fiú azt hiszi hogy minden lánynak csak a pénz kell meg a kinézet, közben pedig nem. A normális lányokat észre sem veszik. Mindig csak a hanglél tömeges lányok kellenek, de a gondolkozás mit is számít. Illetve nagyon sok fiú csak lefekvést akar nem gondolják komolyan, anno nagyon megbántam hogy igaz csak barátok voltunk de hogy szétváltam az egyik fiú barátommal mivel ő többet érzet viszont én nem. Mert akkor azt gondoltam hogy találok olyat aki majd másabb lesz és jobban kijövünk. Sajnos tévedtem és még csak rosszabbak voltak, inkább bele mentem volna abba hogy több mint barátság megbeszéltünk volna pár dolgot mert egyébknét jól kijöttünk az elején csak az érzései rontották el. Viszont ez már a múlt és sosem jön vissza többé, el kellett engednem de ebből tanultam ha lenne netalán ilyen dolog inkább maradnék minthogy lépjek. Trágárul kifejzve borzasztó mennyi hülye van a világban és most legyen bárkiről is szó lány vagy fiú mindegy. Engem azért ábrándít ki ez a dolog mivel nagyon nehéz egy normális társat találni. Ezért én beletörődtem abban hogy a kapcsolatok egy idő után véget érnek, egyedül jöttem a világra egyedül is távozom el is fogadtam a magányt. Lehet lepontozni ez a véleményem ennyi.
2021. aug. 21. 17:24
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, csalódtak sok férfiben, mert máshogy képzelték el az ismerkedést. Lehet, hogy eleve társat se nagyon találnak, ami lehet a túl magas igény miatt, de az is lehet, hogy nem találják helyüket az életben, nem tudják mi a céljuk, és csak tengnek lengnek. Vagy éppen alacsony fizetés a munkahelyen, és mókuskerék, amit rühellnek napról napra
2021. aug. 21. 17:26
 13/28 anonim ***** válasza:
Hogyan is lehetnék boldog azután miután elhunyt egy számomra fontos ember aki soha többé nem jön vissza illetve a legelső fiú barátom is elveszett kettő egyben jött dolog. Teljesen reményvesztett a világ számomra leszek e még valaha boldog is nem tudom. Mindennap imátkozom a jobb életér de valahogyan nehezen jön össze. Elvileg mindig van fény az alagút végén láthanám már azt a fényt...
2021. aug. 22. 00:18
 14/28 anonim ***** válasza:
25%

Ha speciel párkapcsolatra gondolsz, akkor azért, mert ritka ma találni egy férfias férfit a szó szoros értelmében.

Sok férfi bőrbe bújt gyerek van. Aki meg nem ilyen, már rég elkelt. Ez van.

2021. aug. 22. 13:04
 15/28 anonim ***** válasza:
59%

Ha speciel párkapcsolatra gondolsz, akkor azért, mert ritka ma találni egy igazi nőt a szó szoros értelmében.

Sok női bőrbe bújt kislány van. Aki meg nem ilyen, már rég elkelt. Ez van.

2021. aug. 22. 13:12
 16/28 anonim ***** válasza:
44%

“Aki meg nem ilyen, már rég elkelt. Ez van.“

Bezzeg a nők…! Ők természetesen mindig beválasztanak a tutiba! Bennük nincs hiba!

2021. aug. 22. 13:17
 17/28 Senior Séf ***** válasza:
100%
Sok lány azért szomorú, mert magányos és boldogtalan.
2021. aug. 22. 14:54
 18/28 anonim ***** válasza:

A férfiak elpuhultak, a nők vették át a szerepüket, többnyire a gyerekeikként funkcionálnak, (ösztönszint dominál bennük). Határozottság, felelősség vállalása nem sokukban leledzik.

(nem beszélve arról, hogy jópár sérült'- nem sértés, aki nem az, az nem az:) de az hamar elkel/t.

2021. aug. 22. 22:32
 19/28 anonim ***** válasza:
63%
Tudod miért? Elmondom.. Azért mert nagyon sok szemét ember van a mai világban, lányként még kötetelenül szórakozni sem tudsz elmenni. Mert ha megnézed mivan.. Oda megy mindenféle jött ment meg elcsalogat és itt jön az a dolog amit nem szabad ha hív egy idegen SOSEM. Nagyon sok perverz csaló ember van aki megerőszakolja kihasználja a másikat így hogy legyen boldog? Itt vagyok én, egy átlagos lány, nem egy stabil anyagi családból származom, és nem vagyok egy top modell sem, én azért vagyok leginkább elszomorodva mert mindig csak a hülyék találnak meg, nem találkoztam még olyan emberrel aki velem egy szinten lenne gondolkodásilag. Ott van nézd meg a romákat, mindenkinek beszólnak ez a boldogság ha valakit szomorúan látnak? Azt hiszik ez a menő? Hát tévedtek ez nagyon gáz.. A helyzet az hogyha megnézük magyarul egy szar világban élünk sok idiótával és mindenért lenézik az embert sajnos már több mint sok esetben nézik le azt az embert aki szűz. Egy undorító ez a világ. Itt van ez a covid csak nézzük meg, mennyi mindent tönkre tett, és még tönkre is fog mert ez a cél. Nem lehet manapság már bízni senkiben, aztán jöhetnek a dumák hogy nem ez nem így van, de sajnos így van egy idő után a kapcsolatok megromlanak. Ha megnézük nincs értelme seminek.Mert minden meg romlik egyszer itt egyszerűen ahol élünk nagyon nehéz boldognak lenni, ahogy fentebb említettem. Erőszak, vádolás, gyilkolás, lopás, lenézés,és ezek után legyél boldog. Hogy még egy rohadt koncerten sem érzem jól magam mert a részegek beszólnak meg oda jönnek komolyan nem értem. Lehetne erről regényeket írni de felesleges rossz a világ ennyi és ez csak mégrosszabb lesz.
2021. aug. 23. 00:53
 20/28 anonim ***** válasza:
14%
tegnap 13:04 Bezzeg a szőke herceg.Vard csak kicsim majd eljön mert nektek alanti jogon jár a pénzes nagy farkú herceg ;)
2021. aug. 23. 03:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!