Miért érzik fontosnak egyes nök, hogy véleményt mondjanak egy férfiról aki családos ember és rájuk se néz?
Munkám miatt sok fiatalabb, 30 alatti, lúzerek által álomnönek titulát növel találkozom. Magyarul pultos vagyok egy konditeremben, ahova sok mozdonyszöke, fiatal roma cicababa (akiket a lúzerek nem hisznek romának) is jár. Azt beszélik sok közülük sugar baby meg prosti. Kb rájuk se nézek, nem smúzolok velük, meg semmi, családom van. Ehhez képest kényszert éreznek, hogy elmondják, megállapítsák, hogy én milyen ronda vagyok. Ez a téma, saját fülemmel is hallottam. Persze másokat is kibeszélnek de ha békén hagyom öket, akkor ök engem miért nem?
Hogy kell kezelni az ilyen nöket akik ok nélkül kinevetnek egy férfit? A taktikám, hogy ha nem munkáról van szó, akkor rájuk se nézek, hozzájuk se szólok, beválhat? Jó ez? Hallottam vissza olyat is, hogy én azért nem nézek rájuk mert félek tölük, mert tetszenek nekem. Pedig nagyon nem! Soha nem állnék szóba ilyen nökkel, bármennyire is ki vannak szépitkezve, akikröl az öltözöben beszélik, hogy mennyi a tarifa meg kikkel mit müveltek.
Nem egyes nők, hanem egyes emberek érzik fontosnak... az ilyeneknek nincs filter a lepénylesőjükön, és mindenkit kibeszélnek, aki szembejön velük. Férfiból is van ennyi, sőt még több is ilyen.
A te esetedben - azért te ott a konditermet képviseled és ott dolgozol. Azzal, ha látványosan oda se köszönsz nekik pl., vagy egy kérdésükre nem felelsz, azzal a konditerem hírnevét csorbítod és a munkádat nem végzed. Nyilván smúzolni meg haverkodni nem kell velük, de azért tudd, hol a helyed. Ha ez zavar, akkor olyan helyre menj dolgozni, ahol nem kell embereket kiszolgálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!