Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van még értelme valamin...

Van még értelme valamin változtatni, vagy már teljesen mindegy?

Figyelt kérdés
Annyira értelmetlennek és kilátástalannak látom az életem, hogy ismét előtört bennem ez az érzés, hogy az lenne a legjobb ha meghalnék. Nincsenek barátaim, a nőknél is csak egyik kudarc ért a másik után, így már nincs is kedvem próbálkozni, meg amúgy se nagyon tudok hol ismerkedni. Az életem nem tart sehol, csinálok egy munkát amit utálok, hazajövök, alszok, aztán másnap ugyanez. Egy ideig tök jól éreztem magam, elkezdtem tök pozitívan állni a dolgokhoz, hogy most majd másképp lesz, aztán végül ugyanolyan szar minden. De mindig ez történik, reménykedek hogy jobban alakulnak a dolgok, próbálok optimista lenni, és a végén ugyanúgy a gödör aljára kerülök és minden marad ugyanolyan sz*r. Lehet tényleg az lenne a legjobb, ha meghalnék, úgysem fog már semmi se jobbra fordulni, csak tengek-lengek a világban, nincs is már kedvem semmihez.

2021. aug. 5. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk, lassan 3 és fél éve nem voltam már nővel így sem...😅
2021. aug. 5. 11:27
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

9

Akkor ha testileg rendben vagy akkor kezd el művelni magad, olvass, keress személyiségfejlesztő könyveket, meg állj le ezzel a negatív önsajnáló szöveggel, nem sikerült valami akkor meg kell próbálni megint és megint, amíg nem sikerül. nem igazságos az élet, ezt egy percig sem tagadom. De ha ennyi ésszel lettél megáldva akkor ezzel kell főzni, akkor is ki kell hozni magadból amit lehet.

2021. aug. 5. 11:29
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm! Próbálkozom, de eddig mindig elbuktam...

Egyelőre még küzdök, és a hobbijaimnak élek:. konditermi edzés, díszbaromfitartás.

Az a baj, ha ronda vagy, akkor egyik nőt sem érdekli az intelligenciát... Esélyt sem adnak arra, hogy bizonyíthasd, hogy lehet veled bármiről beszélgetni...

Interneten legalábbis ez a tapasztalatom.

Mindegy... Amíg bírja a lelkem, addig küzdök! Ha már nem akkor...

2021. aug. 5. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Miért vagy ronda? Sportos ember eleve már testileg jobb mint az átlag.

Arcon is lehet javítani, hosszabb haj pl tud előnyös lenni, vagy szakáll, vagy fogakat rendberakatni ha azzal van gond,.

Kitatás

2021. aug. 5. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:

A testemmel elégedett vagyok, de az arcomból is igyekszem kihozni a lehető legtöbbet!

A fogaim is fehérek, azokkal sincs probléma.

Kopaszra borotválol mindig a fejem, mert már korán elkezdtem kopaszodni. Kicsi arcszőrzet van az arcomon.

Úgy nézek ki, mint egy gnóm, amelyik igényes próbál lenni...😅

Vagyis, inkább Shrekhez hasonlítok a nagy, krumpli orrommal, meg úgy az egész kinézetemmel!😂

2021. aug. 5. 12:14
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
92%
Azt szoktam mondani, ha Bill Gates egy fokkal jóképűbb legény lett volna, a világ ma szegényebb lenne egy Microsofttal.
2021. aug. 5. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!