Van még értelme valamin változtatni, vagy már teljesen mindegy?
9
Akkor ha testileg rendben vagy akkor kezd el művelni magad, olvass, keress személyiségfejlesztő könyveket, meg állj le ezzel a negatív önsajnáló szöveggel, nem sikerült valami akkor meg kell próbálni megint és megint, amíg nem sikerül. nem igazságos az élet, ezt egy percig sem tagadom. De ha ennyi ésszel lettél megáldva akkor ezzel kell főzni, akkor is ki kell hozni magadból amit lehet.
Köszönöm! Próbálkozom, de eddig mindig elbuktam...
Egyelőre még küzdök, és a hobbijaimnak élek:. konditermi edzés, díszbaromfitartás.
Az a baj, ha ronda vagy, akkor egyik nőt sem érdekli az intelligenciát... Esélyt sem adnak arra, hogy bizonyíthasd, hogy lehet veled bármiről beszélgetni...
Interneten legalábbis ez a tapasztalatom.
Mindegy... Amíg bírja a lelkem, addig küzdök! Ha már nem akkor...
Miért vagy ronda? Sportos ember eleve már testileg jobb mint az átlag.
Arcon is lehet javítani, hosszabb haj pl tud előnyös lenni, vagy szakáll, vagy fogakat rendberakatni ha azzal van gond,.
Kitatás
A testemmel elégedett vagyok, de az arcomból is igyekszem kihozni a lehető legtöbbet!
A fogaim is fehérek, azokkal sincs probléma.
Kopaszra borotválol mindig a fejem, mert már korán elkezdtem kopaszodni. Kicsi arcszőrzet van az arcomon.
Úgy nézek ki, mint egy gnóm, amelyik igényes próbál lenni...😅
Vagyis, inkább Shrekhez hasonlítok a nagy, krumpli orrommal, meg úgy az egész kinézetemmel!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!