Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire jellemző a magányos...

Mennyire jellemző a magányos férfiakra hogy rosszul keresnek?

Figyelt kérdés

2021. aug. 3. 11:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

10-es,

50 éves a pali, nem tudom mennyit és mit tett a jövőéért. De a kérdés nem is ehhez fűződik. :D

2021. aug. 3. 12:07
 12/23 A kérdező kommentje:
Nekem elég hihetetlenül hangzik hogy nem a pénz döntő.
2021. aug. 3. 12:14
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Pedig vannak rá bőven példák a világban, hogy így van. :)

Legyél nyitott, barátságos, jófej. Hidd el, kedvelni fognak az emberek és keresni fogják a társaságod.

2021. aug. 3. 12:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Ezt inkább úgy lehetne megválaszolni, hogy akinek több pénze van, az nagyobb eséllyel fog szexelni(nem mindig igaz)(van autója, van üzemanyagra pénze, jobban tud magára adni, függetlenebb a szülői háztól.). De az, hogy valóban talál-e párt a pénzes, vagy épp a szegény, inkább az ember belső természete határozza meg. A környezetemben a legtöbb agglegény átlagosan él.
2021. aug. 5. 20:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Bocs de jót röhögtem a kérdéseden. Szerintem egymástól független a két dolog.
2021. aug. 6. 03:18
 16/23 anonim ***** válasza:
82%

12

Férfiként írom, hogy ez egy baromság. Vannak olyan nők akik a pénzre mennek, ez igaz. De az hogy általánosságban a nők a pénzre mennek, ez viszont már nem igaz.

30 éves vagyok, 1 évet dolgoztam itthon, azóta Ausztriában dolgozom, a fizetésem 500 ezer alatt még 10 éve sem volt. Ennek ellenére nem vagyok sikeres a nőknél. Volt már nőm persze, de sose volt ez az állandóan van mellettem valaki figura.

A szembeszomszéd pár szintén egy fiatal pár, gyerekkel. Van egy 20 éves Golfjuk, a csaj irtó jó nő, az ura kocsmázik, hol van munkája, hol nincs, állandóan balhé van náluk, nincs pénzük lóf.szra sem, aztán mégis együtt vannak már vagy 8 éve. Pedig a csaj BÁRMIKOR találhatna olyan faszit amilyet csak akar...

Aki azt mondja, hogy ő amúgy csak azért magányos mert nincs pénze, az valójában saját magát nyugtatja ez hazugsággal. Egy példát hadd mondjak, hátha jobban megérted mennyire tévúton jársz ezzel kapcsolatban.

Nagyon gyakori (pláne újévkor ugye), hogy elmennek kondizni a fiatal srácok, gondolván hogy majd kigyúrják magukat és mennyivel könnyebb lesz csajozni. Na most hogyha te nem tudsz kommunikálni, introvertált vagy, nincs önbizalmad, akkor hiába gyúrod ki magad, hiába lesz jó tested, attól még ugyanúgy nem fogsz jól kommunikálni és ugyanúgy a béka p.csája alatt lesz az önbizalmad. Mindig lesz nálad jobb, szebb, gazdagabb stb. Sokan azt hiszik, hogy ha kigyúrták magukat akkor majd csak úgy dőlnek a f.rkukba a fiatal lányok, aztán mikor észreveszik hogy ez rohadtul nem így van és ez még marha kevés, akkor abba hagyják és gyorsan keresnek egy másik indokot (mondjuk a pénzt) hogy ők miért sikertelenek a csajozásban. Szóval ha neked a testeden vagy a pénzeden áll az önbizalmad, az kb olyan mint mikor sárra építed a házat, ami lehet nagyon szép kívülről de bármikor összedőlhet.

Összességében pedig nem azért vagy magányos mert rosszul keresel. Ez csak saját magadnak egy megnyugtató hazugság. Szükségeltetik az önismeret, mert abban van a kulcs, hogy miért vagy sikertelen.

2021. aug. 8. 07:40
 17/23 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyon jól leírta a lényeget.
2021. aug. 8. 09:37
 18/23 A kérdező kommentje:

Akkor tévedek ha azt gondolom hogy a szegénységem miatt nincs barátnőm?

32 éves vagyok és egyetlen eredményem az hogy 10 millió ft megtakarításom van,semmi lakásom,ezzel országos viszonylatban is szegénynek számítok

2021. aug. 8. 09:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem a szegénység az oka. Legfeljebb a szegénységből eredő önbizalomhiány. Valaki letojja, hogy nincs egy vasa se, valaki pedig magára veszi. Utóbbinak kiül a keserűség az arcára, érződik az auráján, ami önmagában egy red flag lehet egy nő számára.
2021. aug. 8. 10:27
 20/23 anonim ***** válasza:
39%

A személyiséged miatt nincs barátnőd, nem a szegénység..

WTF szegénység??

Tanárként dolgozom, 150000-t havonta, van megtakarításom, mennyi is? 5-600000? 31 vagyok.

Ez akkora baromság, hogy kár is. Ha a szőke lufimellű cicamicákra hajtasz, aki 150000-t hagy ott hetente pl.fodrász+kozmetikusnál, akkor igen, azoknak kell a pénz. Azok mellett érezheted magad szegénynek, de ha értük bolondulsz, akkor lelkiekben is szegény vagy.

2021. aug. 8. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!