Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért lenézett dolog a szingli...

Miért lenézett dolog a szingliség?

Figyelt kérdés
Diplomás, értelmes, világlátott embereket szapulnak, ha nincs párkapcsolata/gyereke, sokkal szegényebb emberek
2021. júl. 30. 10:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha meg van gyereke valakinek, akkor meg azon csámcsognak, hogy milyen neveletlen a gyerek és milyen szar szülő vagy. Aki kötekedni akar, az kötekedni is fog.
2021. júl. 30. 11:20
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Még a kormány is diszkriminálja az egyedülállóakat, nekem többen szóltak már be -akár csak viccelődve-, hogy miért nincs barátnőm (na vajon miért...), kezd egy kicsit idegesítő lenni, főleg úgy, hogy alapvetően szeretnék párt, csak hát nem vagyok a nők kedvence.

21F

2021. júl. 30. 11:43
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Bárhogyan élsz, mindig lesznek akik kritizálnak miatta. Ha szembe mész a társadalmi elvárásokkal, akkor mégjobban megkapod. A titok, hogy ne foglalkozz mások véleményével és élj úgy, ahogy jól esik.
2021. júl. 30. 11:52
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak egy gyereked van, miért csak egy/mikor jön már a kistestvér, ha kettő, mikor jön már a harmadik stb.? Ha neadj' Isten mégis van párod, benne is fognak találni kivetnivalót! Aki bele akar kötni a másikba, fog találni indokot, abban biztos lehetsz. Ezek általában olyan élettelen nyomorultak, akiknek az egyetlen szórakozásuk, hogy mások életével foglalkoznak, mert az övékben semmi érdekes nem történik. Nekem szerencsém van, mert csak egyetlen ilyen ember van a környezetemben. Le kell sz..ni az ilyeneket!
2021. júl. 30. 12:12
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

Az általános frusztráció levezetésének legalkalmasabb felülete az online tér. Ott nem ismer senki, nem kell bizonyítani az állításaid, nem kell takargatni a múltadat és jelenedet. Úgy fölényeskedhetsz másokkal, mint egy király és úgy oszthatod a kéretlen tanácsaidat, mint egy szakember.

Ez újfajta mentális sérülteket eredményezett, akik az életük vélt vagy valós sérelmeiért, valamint a személyes kudarcaikért másokon állnak bosszút anonim módon. Amit normális esetben nem mertek a másik szemébe mondani személyesen, azt most névtelenül könnyen megtehetik a fórumokon.

Amint az ember kilép ebből az online térből, szinte megkönnyebbül: a világ nincs tele trollokkal, mert mind ott remeg a képernyő előtt. Ezért kell felkelni néha a gép elől és magunk mögött hagyni a sok mocskot és negativitást, mert a világ nem ilyen. Csak az online dühöngőben tűnik ilyennek.

2021. júl. 30. 12:13
 16/25 A kérdező kommentje:
Én egy kis faluban lakom.
2021. júl. 30. 12:16
 17/25 anonymousreview60 ***** válasza:
89%

Az öregek agya merev már. Nemigen tudnak elképzelni vagy elfogadni a sajátjuktól eltérő viselkedést. Emiatt és mert rájuk ezek a normák voltak érvényesek, a nem-szingliséget tartják erkölcsösnek stb, és ezt akarják másra erőszakolni.

Mindenképpen le kell szarnod a véleményüket. Az már más kérdés, hogy ezt meg is mondod nekik vagy az ő életükben ugyanennyire nem illő beavatkozással is élsz esetleg: rákérdezhetsz, hogy fizetik-e a temetési biztosítást stb.

2021. júl. 30. 12:54
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Erről a miniszterelnök "urat" kell kérdezni, meg azt a régi orvosmajmot, aki leszinglihordázta a szingliket.
2021. júl. 30. 14:24
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem elég, hogy lenézik, megszólják a szingliket, több szempontból is hátrányos helyzetbe kerülnek. Barátnőm lánya még nem ment férjhez, fia 40 évesen nősült meg. Mindkettejüket hátrányok érték a munkahelyen, legyen szó fizetésemelésről, túlóráról, helyettesítésről vagy éppen az éves szabadság ütemezéséről. Rendszeresen megkapták, hogy te ráérsz, nincs családod, XY-nak meg van. Fiatal koromban én is megkaptam ezeket (nincs se kutyád, se macskád). Később, mikor már férjnél voltam, azért mellőztek, mert nincs gyerekem. Szomorúan látom, hogy a világ semmit sem változott.

74N

2021. júl. 30. 18:09
 20/25 anonim ***** válasza:
91%

Azt mondjuk én is igazságtalannak érzem, hogy csak azért nem kapok meg egy bizonyos pótlékot ÚJ munkahelyen, mert nincs kiskorú gyerekem - sőt egyáltalán nincs egy sem.

Ugyan kitől lett volna? Megszállt volna a Szentlélek és úgy fogantam volna? :) Ezenkívül nem érkezett az életembe IDŐBEN megfelelő apajelölt.

Ui: most is szingli vagyok. A hátam közepére nem kívánok olyan férfit, mint az egyik ismerősöm, akivel KÖTELEZŐEN jó viszonyba kell lennem, mert "hívő keresztény" (kétszer elvált. Folyton akadékoskodik minden apróságon, semmi nem jó neki - megfelelési kényszert akar rám erőltetni.) Minden tiszteletem azoknak akik sokáig bírták vele.

2021. júl. 30. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!