Lehet csak lelkileg kellene erősödnöm?
Önbizalomra gyurj!
A karakteres arcot nem azért írtam mert csúnya vagy hanem nem vagy egy átlagos.
Nem értem miért kell mindenből a rosszindulatra gondolni
Ha azt gondolnám nem vagy helyes azt írtam volna. A karakteres arc az én szótáramban nem a csúnyát jelenti.
Viszont ez az önbizalomhiányos hozzá állás a dolgokhoz és magadhoz sokkal vissza taszítóbb....
Egyetértek az előzővel, abból is látszik, hogy nincs kellő önbizalmad, hogy negatívan vetted a véleményét. Ezért sem értettem, hogy miért akarod hagyni, nekem is bóknak jött le.
Végezetül pedig testre jól nézel ki, arcra nekem átlagos vagy, mint mondtam, így ha lenne önbizalmad valószínűleg sokan összejönnének veled.
Kép nélkül is meg tudom mondani, hogy nem kellene ezzel ennyire foglalkoznod. Láttam már rengeteg csúnyának számító pasit akinek mégis lett párja, és még ducik is voltak. Az ilyen embereknek van karizmájuk és önbizalmuk. Ez a fajta önbizalom és stabilitás vonzza a nőket. Na de nem az amikor próbálja bizonygatni hogy ő mennyire jó csávó, az inkább elkergeti őket, legalábbis engem biztosan. Azonban bunkónak sem kell lenni és elérhetetlennek.
Legyél természetes, ne gondold túl, beszélgess mintha csak jó ismerősök vagy barátok lennétek, és érezni fogod, ha alakul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!