Nagyon kivagyok lelkileg, írnátok valami pozitívat?
Figyelt kérdés
Nem akarom elmondani a nyűgömet, de nincs mellettem senki, szükségem lenne valami pozitívra.2021. júl. 13. 16:51
1/9 anonim válasza:
Szia legalább élsz, jó idő van nem fagysz meg. Nem éhezel nem szomjazol. Nem vagy embertelen körülmények közt nincs háború stb stb. Szívesen.
3/9 anonim válasza:
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Én ha szarul vagyok, csak el akarok aludni és másnap azért felkelni hogy hátha történik valami aznap amitől jobb lesz. Plusz valamivel mindenképp el kell tereljem a gondolataim, játszok valamivel vagy sportolok, be szokott válni. Kitartást.
6/9 anonim válasza:
Mi váltotta ki a rossz közérzetet? Nem lehet, hogy a szellemi fáradtságtól érzed így magad? Én akkor erzem így magam, ha sokat dolgozom (szellemi munkát végzek)
8/9 moozygoo válasza:
Munka után elmentem a kedvenc teaházamba, vettem két új fekete teát.
Latte machiato 150g, Mézes-sós karamell 150.
A kávésnak valami isteni illata van.
Utána az aluljáróban megtalált egy hajléktalan, aprót kért mondtam nincs pénzem, a jegyet is kártyával vettem. Azt mondta ételre gyűjt, nem-e vennék neki pékárut, vettem neki két darab kakaós csigát, kb 500ft volt, legyen jobb napja.
Hazafele még beugrottam a mekibe, MCmenu pluszhoz most pohár jár, még mind a négy féle színből tudtam választani.
Egész jó nap volt a mai :)
9/9 anonim válasza:
Akkorát lábaztam, mint állat és utána szaunáztam 3 kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!