Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha összejöttem volna egy...

Ha összejöttem volna egy nővel,lehet hogy egészségesen éltem volna és nem kellene gyógyszereket szednem?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs sok értelme azon gondolkodni mi lett volna ha,de én mégis szoktam arra gondolni mi lett volna ha összejöttem volna egy nővel.Lehet,hogy sportoltam,mozogtam volna?Lehet,hogy egészségesen étkeztem volna?Lehet,hogy most nem kéne gyógyszereket szednem és félnem,nehogy rosszabbra forduljon az állapotom?Kiegyensúlyozott életet élnék most,ha lenne egy barátnőm?

2021. júl. 23. 00:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
45%

"Minden nő hisztis valamennyire, van amelyik csak minimálisan, és van amelyik nagyon. Nem tehetünk róla, a ciklusunk nagyban befolyásolja a pszichénket, a közérzetünket.

Nem véletlenül mondják hogy nincs nő, nincs sírás."

Minden férfi is hisztis, csak az agresszió menő macsós dolognak van tartva. Ne beszélj többes számban. Tudom, szar leírni, hogy "hisztis vagyok" de amíg nem találkoztál minden nővel, addig ne okoskodj.

A nincs nő, nincs sírás pedig egy félrefordítás, egyszerű google keresés. No woman, no cry a helyi nyelvezettel azt jelenti, No, woman, don't cry. Egy vigasztaló dal, hogy ne sírjon a nő, nem egy lenéző hülyeség.

De az ilyen ciklusukat hibáztató többesszámos cunik nem biztos, hogy megértik az ilyet.

2021. júl. 23. 10:45
 22/25 anonim ***** válasza:
79%
Szánalmas amkor valakinek kell egy nő ahhoz hogy képes legyen változtatni és rendbehozni az eletét..mert egyedül nincs elég akarata hozzá
2021. júl. 23. 17:38
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
A saját egészséged nem eleg motivació hogy változtass? Miért csak egy nő tud motiválni? Aztán ha elhagy ugyan úgy vissza esel..
2021. júl. 23. 17:42
 24/25 anonim ***** válasza:
94%

Lehet. De ehhez te is kellesz.

Tudod ez úgy szokott lenni, hogy az eggyik fél rántja magával a másikat.

Régwn, verseny sportolóként figyeltem arra mit mikor eszem. Abba hagytam a sportot, össze jöttem valakivel, aki éjfélkor pörköltet kért nokedlivel. Megcsináltam neki persze. De kételen volt egyedül enni. Mert jogy állitása szerint nem esik jól.

Nem akart velem jönni soha sehova. Így én sem mentem mert nem volt társaságom. (Össze költöztünk egy nagyobb városban. Nem ismertem senkit. A mozgás nekem mindig közös tevékenység volt.) 20kg-ot híztam mellette.

Kövi párom előtt leadtam a plussz súlyomból.

Össze jöttem egy erősen tuilsúlyos férfival. Fizikai munkát végzett ugyan, de nem mozgott, csak épezett és szemetet evett.

Velem lassan kezdett kicsit változni. Jött velem sétállni, úszni. Szerette a főztöm. Leszokott lassan a cigiről is. Én nemdohányzom és nem akart kellemetlenséget okozni nekem.

Szeretett engem annyira jogy megmozduljon és változzon. Afféle motiváció voltam neki.

De!

Egy ponton túl már kezdtem unni, hogy kicsit az anyukája is vagyok. Lehet hogy ez egy idő után változott volna, ha kevésbé vagyok gondoskodó. Nem tudom. Viszont bele untam, jogy én húzom magam után őt. Ő sosem kezdeményezett olyat ami egészséges, vagy mozgalmas. (Szexen kívül.) Ha ő választott programot, akkor az a filmezés volt.

Szóval, ha olyan barátnőt akarsz, aki kifelé húz az állapotodból, akkor magadtól is el kell kezdened hajlani olyan irányba. Már csak azért is, mert úgy sanszosabb, hogy meg is ismersz ilyen nőt.

31N

2021. júl. 24. 11:41
 25/25 anonim ***** válasza:

Lehetséges. Minden esetre kezdj terápiába, mert ez a kezelés nélküli gyógyszer szedés nem fog segíteni.

Olyan mintha agyvérzésed lenne, fájna fejed, te meg korházba vonulás helyett bevennél egy fájdalomcsillapítót.

2021. júl. 28. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!