Mit ér annak a férfinak az élete aki soha nem volt egy fiatal vagy jó testű szép lánnyal , nővel ?
Érdemes annak élni 30 de főleg 40 felett aki fiatalon nem tudott egy lánnyal se összejönni ? Akit egyetlen egy lány se tartotta elég jónak, lefeküdjön vele. Akire 20 éve csak undorral és megvetéssel néznek a szép nők és akit a társkeresőn csak jóval öregebb dagadt csúnya nők jelölgetik?
Mi értelme az ilyen “férfinak” élni ?
#20 nem ez volt a kérdés...
40 leszek , igen elbxsztam az èletemet, a fiatalságomat, a lehetősèget, hogy szép és fiatal nővel legyek.
De nem ez volt a kérdés !!!
Hanem hogy van e értelme innentől így élni? Amikor az ember biztosan elbukott minden ilyen lehetőséget ...
Nem az hogy hajvágás meg a többi hülyeség, meg emberi értékek...
40 evesen is lehet valaki igenyes. Szerinted nincsenek olyan idosebb ferfiak, akikre nem indulnak be a fiatalabb lanyok?
Egy kid tulzassal akar igy is nezhetnel ki, ha adnal magadra es dolgoznal rajta. De ha igy nem is, biztosan ki lehetne hozni magadbol tobbet.
Viszont a valaszaid alapjan az ertrlmi szintre egy hisztis hulyegyerek szinten van, szoval igy nincs mitol beszelnunk.
Szedd mar ossze magadat baszki.
#22 te most tényleg egy insta modellel példálozol?????
Néz már körbe az utcán a magyar valóságban! A női és férfi oldalon is.
És hogy mennyi pénz vagy milyen egzisztencia kell egy városi fiatal nőnek hogy leálljon egy idősebb pasival. Nyilván falun az is már menő aki 200 ezret keres és van egy működő autója és máris buknak rá a 18-20 éves buta fruskák.
Sajnos itt városon ( Pesten ) nem ez a szint...
Noi oldalon azt latom, hogy a szep, vonzo lanyok tobbsege sok energiat fektet a kulsejebe. A "szepseget" nem adjak ingyen, hanem sokszor kemenyen meg kell erte dolgozni. Szerinted a barack formaju fenek a fan terem es alapjaraton igy fejlodik nekik? 😂 Sok-sok idot, energiat fektetnek abba, hogy jo testuk legyen, a tobbirol nem is beszelve.
Ellentetben a hozzad hasonlo ferfiak meg eletukben nem tettek be a labukat egy konditerembe.
Komolyan a magyar elhizott atlagra akarsz hivatkozni? Csak az, hogy masok igenytelenek es nem erdekli oket az egeszseguk, feljogosit teged arra, hogy te is igenytelen legyel?
En most 24 evesen jottem ra, hogy mennyire undorito, igenytelen foshalom voltam es nem a lanyok/nok a hibasok, amiert nem erdekeltem oket, mert en sem alltam volna le velem az o helyukben. Igazabol csak remelni tudom, hogy idosebb koromra majd valahogy ugy nezzek ki mint a linkelt ferfi.
Egy keresztkerdes. 40 eves korodra ennyire elfogyott beloled a celjaidert valo kuzdes vagya? Nem vagy meg oreg...
"Nyilván falun az is már menő aki 200 ezret keres és van egy működő autója "
Borsodi zsákfalvakban esetleg, ha tetszenek a bezsályázott, kétgyerekes Kolompár Eszmeraldák. Szabolcsban nettó kétszázzal rakás szarnak számítasz, albérletet/kocsit együtt fenntartani ennyiből lehetetlen.
Tudod, a nőknek nagyrészt a belső számít, nem a külső. Lehet látni szép nőt ronda pasival de fordítva kb.soha. Amíg belül rohadt vagy, minden rólad szól, ordít rólad az önsajnálat, legfeljebb pénzzel foghatsz (SOK pénzzel) magadnak egy csitrit, aki a pénzedre hajt.
Az a szomorú, hogy 40 fölött vagy és ilyen szinten maradtál emberileg, a bombanő..
#26 azért hogy valaki 40 évesen ( valójában már 16-20 évesen ) ahogy te fogalmazol belül rohadjon ahhoz kellett egy kis külső hatás is.
Amit megsúgok, a magadfajta külső alapján ítélő bomba nők alakítottak.
Picit gondolkozz el rajta te hogy élnéd az életedet ha 22-25 éve a megvetést és az undort kapnád az ellenkező nemtől....
"De nem ez volt a kérdés !!! Hanem hogy van e értelme innentől így élni?"
Nem tudom min pörögsz ennyit te szerencsétlen.
A kérdésedre választ kaptál, többször is. Ha 40 évesen egy ekkora szardarab vagy akkor semmi élete az életednek, és csak tök feleslegesen foglalod a helyet meg szívod a levegőt.
Szomorú, hogy hozzád hasonlókra pazaroljuk el a világ erőforrásait.
Mondanám, hogy legjobb az lenne, ha elpusztulnál, de legjobb az lett volna, ha meg sem születsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!