Szerintetek mit csináljak?
Sziasztok.
18 éves vagyok, decemberben tóltöttem. Most kint vagyok egyedül az utcán, mert nincs hova mennem...
Öngyilkos gondolataim, késztetéseim vannak, az előbb felvágtam a kezem. Senki nincs akivel beszélgethetnék.
Ha felhívom a segélyhívót, mert félek hogy bántani fogom magam, akkor segíteni fignak? 😭 nagyon el vagyok keseredve... és félek hogy olyat teszek, amit később nem tudok visszafordítani...
Keress egy jó pszichológus.
Kitartás.
Lakhatásod van valamilyen módon? Valami karitatív szervezetnél kéne először keresgélned, esetleg a Menhely Alapítvány diszpécser-szolgálattát (Tel.: +36-1/338-4186 link: www.menhely.hu) felkeresheted, utána meg keressél munkát.
Ha valami pszichés bajod van akkor sétalj be a körzeti pszichiateredhez vagy a Tündérhegyre ejtsél egy látogatást.
Szüleiddel mi a helyzet? Hétköznap el tudsz látogatni a családsegítő szolgálathoz segítségért, de ha ártasz magadnak, akkor gondnokság alá tesznek, AMI MÉG NAGYOBB RÉMÁLOM, mint az öngyilkosságba menekülés!
Szóval mehetsz a családsegítő szolgálathoz hétköznap, ha otthonról minden ok nélkül kitettek. Vagy állami gondozott voltál és most elbocsátottak nagykorúságodra?
Ui: ez utóbbi esetben szedd össze magadat és keresd fel a munkaügyi központot! AKÁRMILYEN MUNKÁT FOGADJ EL és lesz lehetőséged kitörni ebből a helyzetből, hidd el nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!