Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha egész életemben minimálbért...

Ha egész életemben minimálbért keresek és egész életemben nem vagyok nővel,attól még lehetnek majd boldog nyugdíjas éveim?

Figyelt kérdés
Én olyan 70 ezer körüli nyugdíjra számítok.Feleség,gyerekek,unokák nem lesznek akik segítsenek,de talán találok majd egy államilag támogatott öregek otthonát ahol majd törődnek velem.Ha nem törlik el,hogy 65 év felett ingyen lehet utazni talán még utazni is fogok mindenfelé.Lehet boldog időskorom feleség,gyerekek,unokák nélkül?Nem lessz rossz,hogy egész életemben nem szexeltem és egész életemben egyszer sem tudtam külföldre menni nyaralni?

2021. jún. 18. 00:03
1 2 3
 21/23 Barnabas333 ***** válasza:
55%
Csoda, hogy már erre gondolsz...Szerintem addigra beleőrül az ember a magányba...
2021. jún. 19. 20:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy se nő, se gyerek, az teljesen jó dolog, azzal nincs probléma, viszont nyugdíjra ne számíts, tegyél félre, és ha van elég valamibe fektesd be pl 1 millánként aranyba, forintba vagy egyéb valutába sose tartsd iszonyatosan inflálódik.
2021. jún. 20. 15:46
 23/23 anonim ***** válasza:
"Magától" nem fognak változni a dolgok, csak úgy, ha teszel valamit. A boldogság meg belülről fakad szintén.
2021. júl. 19. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!