Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha egész életemben minimálbért...

Ha egész életemben minimálbért keresek és egész életemben nem vagyok nővel,attól még lehetnek majd boldog nyugdíjas éveim?

Figyelt kérdés
Én olyan 70 ezer körüli nyugdíjra számítok.Feleség,gyerekek,unokák nem lesznek akik segítsenek,de talán találok majd egy államilag támogatott öregek otthonát ahol majd törődnek velem.Ha nem törlik el,hogy 65 év felett ingyen lehet utazni talán még utazni is fogok mindenfelé.Lehet boldog időskorom feleség,gyerekek,unokák nélkül?Nem lessz rossz,hogy egész életemben nem szexeltem és egész életemben egyszer sem tudtam külföldre menni nyaralni?

2021. jún. 18. 00:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

A targoncás is minimálbért kap, legalábbis a legtöbb helyen.

Inkább akkor menjen el hegesztőnek

2021. jún. 18. 07:25
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

Egyedülálló férfiként bármikor találsz olyan munkát, ami jóval többet fizet, mint a minimálbér.

A depresszió magától nem fog elmúlni varázsütésre, öreg korban dúl igazán, hiszem akkor már valóban van mi miatt szomorkodni.

Szerintem kezeltesd magad, tűzz ki célokat, elsőként pl jobban keresni, tanulj hegesztőnek vagy menj targoncásnak ha olyan helyen élsz ahol azt megfizetik. Amint többet keresel, mint most, kezdj el magánnyugdíjt fizetni, hogy ne dögölj éhen öreg korodban sem.

Akár külföldre is kimehetnél, előtte tanulni kéne kicsit a nyelet, majd kint ha jól keresel akkor akár kinti nyelvtanfolyamot is csinálhatsz és hazajössz egy kis spórolt pénzzel meg piacképes nyelvtudással.

Az igazság az, hogy rengeteg opció van előtted, nem vagy egyedülálló szülő, hogy a gyerek napirendje határozza meg az életedet. Nagyon sok mindent elérhetnél, ha a depresszió nem akadályozna abban hogy lásd is ezt.

2021. jún. 18. 08:13
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
Szerezz egy nőt inkább. Miért nem megy? Ezeket a kérdéseket tedd fel először magadnak!
2021. jún. 18. 08:36
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
Ráadásul miért nem keresel olyan munkát, ahol nem minimálbért keresel?
2021. jún. 18. 08:37
 15/23 A kérdező kommentje:
14 máshonnan elküldenének itt legalább megtűrnek úgy is hogy depressziós vagyok.Ráadásul itt már régi dolgozó vagyok,nem fognak kitenni.
2021. jún. 18. 11:20
 16/23 A kérdező kommentje:
13 melyik nő fog összejönni egy befelé forduló, beszélgetni nem tudó depressziós férfival?
2021. jún. 18. 11:23
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
16 Miért nem kérsz segítséget? Nagyon jól lehet kezelni a depressziót. Olyan népbetegség, amire van megoldás jó sok éve.
2021. jún. 18. 11:27
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
Én még sosem.láttam olyan munkahelyet, ahol minimálbér lett volna a fizetés... hol vannak ezek már? maradjatok! A legcsóróbb műanyaggyárban, ahol csak annyi a feladatod, hogy sorjázol, kapirgálsz, meg esetleg szólsz a gépbeállítónak ha sok a selejt, - ott megadják a nettó 1000/órát, plusz éjszakai pótlék!! Milyen minimálbér??? Takarodjatok az ilyen helyekről! Sokkal jobbak vannak ezeknél, SZÁLLÁSSAL!!
2021. jún. 18. 20:52
 19/23 anonim ***** válasza:
61%
Hány éves vagy most jelenleg? Meg tudnád fogalmazni, hogy mi az IGAZI KONKRÉT OKA a levertségednek? Önértékelési zavar, önbizalomhiány?
2021. jún. 19. 09:21
 20/23 grafno ***** válasza:
47%
Szerintem ha tenyleg egesz eletdben ilyen vagy mint most akkor mitöl lenne jobb nyugdijaskorban? Kezd azzal, hogy munka utan nem otthon ülsz mint egy tusko, hanem kimesz az utcara es kezdesnek beszelgetsz par random emberrel az utcan es kerdezel tölük valamit. Nem leszel boldog söt egyre szara.bbul erzed majd magad es azt hiszed ez ellen nem tehetsz semmit sem es elfogadod, hogy ez a normalis.
2021. jún. 19. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!