Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is érzi úgy néha hogy...

Más is érzi úgy néha hogy soha nem lesz párja? Nagyon kilóg a sorból és nem találja sehol sem a helyét? 24 L

Figyelt kérdés

2021. jún. 4. 13:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt még sosem, szerinte a közeljövőben nem is lesz.

23/F

2021. jún. 6. 13:36
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Akik így állnak hozzá,olyan dolgokra alapoznak amik már megtörténtek,és csak nem is jók azoknak tényleg sose lesz.
2021. jún. 6. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12-es akkor mégis mit kellene tennie annak aki pl utál szórakozóhelyre járni és máshová se nagyon jár mert pl visszahúzódó?
2021. jún. 6. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk tanulnia? Igen,a könyvzabáló ketrecben élő kis fejeddel tudsz lelki intelligenciát is tanulni,és azt is hogy mit hogyan kell. Ki mondta,hogy kötelező járni piálni mint valami agyatlan tini?

Én is voltam visszahúzódó.

Nem kell ezekkel foglalkozni.

Iszik,cigizik és kész. Hazamegy,és kezdi előröl. A nevét se tudja leírni,a legősibb mesterséget ismeri.

Mellesleg 50-ből 10 drogozik is néha-néha.

Ezer ember van,csak meg kell találnod őket.

Gondolod úgy lesz meg,ha otthon ülsz?

Van hogy ők szólítanak le.

Leülnek egy kávéra,megy a búsz 20 perc múlva. Beszélgetés úgy kezdődik hogy szabad-e a hely,és hogy van-e nálad egy tűz. Lehet onnan folytatni is,nem kell kuka csendbe lenni.

Ezer hétköznapi szituáció van! Vedd őket észre,és a szemüveged vedd le ami átszűr mindent ami jó!

2021. jún. 6. 22:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Abszolút. Bár összejöttem valakivel, de az nem az igazi volt sajnos. Sokszor érzem idegennek magamat emiatt.
2021. jún. 7. 07:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
14-es ha valaki nem helyes vagy vicces annak kevés az esélye nekem régen lehetett volna többször is kapcsolatom de most már nem jön össze rám se néz senki sokat voltam szórakozni meg társaságban minden csajt a helyes nagy dumás fiúk érdekelték és azért hogy nekem legyen valakim nem leszek olyan aki nem én vagyok
2021. jún. 7. 08:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Olykor elfog az érzés, nem tagadom! 22/F
2021. jún. 7. 08:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sosem lesz barátnőm, macskás bácsi leszek. Néha tudok erre pozitívabban gondolni, de nulla siker éveken keresztül eléggé leteríti az embert.

21F

2021. jún. 8. 10:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tartom már valószínűnek. Mindig is komolyabb gondokodású voltam, mint a körülöttem lévők, visszahúzódóbb is voltam az átlagnál. De azért középsuliban még voltak jó haverok, bulik, bandázások. Hozzám illő társat viszont nem találtam (összesen kettővel találkoztam eddig, akik érdekeltek, de egyiküknek én nem jöttem be, másikuk foglalt volt.) Mára maradtak a könyvek, a macskák meg a cserepes csili paprikáim.

38F

2021. jún. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!