Eltelhet úgy egy egész élet,hogy valakinek soha nincs párkapcsolata,soha nincs pénze semmire?
Figyelt kérdés
Tehát soha nincs férfival vagy nővel,nincs saját ingatlana,lakása,autója,soha nem járt még a Balatonnál se,a települést nem tudja elhagyni ahol él mert nincs rá pénze, legfeljebb néha átsétált a szomszéd faluba,de nem lát semmit a világból,csak azokat az embereket ismeri akikkel egy faluban lakik.Sok ember él így?2021. máj. 22. 13:26
A kérdező szavazást indított:
Én már sokfelé jártam a világban
Csak Magyarországon belül voltam nyaralni,nincs rá pénzem hogy külföldre menjek
Én sem tudom elhagyni a települést ahol élek nincs pénzem
Nem ismerek más embereket,csak akikkel egy településen élek
37 szavazat
1/16 A kérdező kommentje:
Bevallom én se jártam még külföldön,vidéken is csak úgy voltam hogy a munkahely állta az utamat,nekem saját magamtól nem lett volna rá pénzem hogy leutazzak vidékre.
2021. máj. 22. 13:28
3/16 anonim válasza:
Sok ember él így, aki csak a járdaszigetekre jár nyaralni. Külföldre én sem járok, az se szebb, mint amit itthon is láthatsz.
4/16 anonim válasza:
Nem ismerek ilyen embert, látom írtátok, hogy van, de szinte hihetetlen. Iskolában mi volt, nálunk voltak osztálykirándulások, családdal rokonlátogatás. Ha más nem, akkor utazott, meg találkozott mással az ember.
6/16 A kérdező kommentje:
Ismerek több olyan embert is aki azon a településen dolgozik ahol lakik és ha van pénze akkor se hagyja el a települést,ha nincs akkor sem.A faluban mindenkit ismer,a falun kívül már senkit.
2021. máj. 22. 13:52
7/16 anonim válasza:
Én már voltam külföldön mivel a rokonaim nagy része ott él, de amúgy se külföldre, se belföldre nem szeretnék nyaralni menni, egyszerűen nem vágyom rá.
8/16 anonim válasza:
4-es vagyok.
Kérdező! Te pl. hol laksz? Meg tényleg nincs pár ezer forintod elvonatozni valahova?
9/16 anonim válasza:
Az idén kb. 5x voltam ki a faluból, ebből 2 oltás, 1 tüdőszűrő, 2 városszéli hiper-látogatás. Ha nem volna covid se lett volna több.
10/16 anonim válasza:
Igen én is ilyen vagyok de én legalább elmentem dolgozni pl a Balatonhoz vagy külföldre szállodába,nyaralásnak fogtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!