Mi az a tevékenység amit egyedül nem mersz csinálni?
Régen nem mertem lányként bemenni a videojátékboltba :D
Mondjuk később volt egy vicces eset, amikor bementem valamiért, és az eladó srác valamiért nagyon meg volt szeppenve tőlem (nem is csináltam semmit, csak bementem és egy játék felől érdeklődtem), fel is cserélte a játék nevét a szériával :D
Én egyedül nem merek szellemet idézni.
Állatkertbe, moziba és Budapestre nem merek egyedül menni, mert félek, hogy bajom lesz.
Nem merek edzőterembe menni. Szociális fóbia, egyrészt nem nagyon tudom hogy mi hogyan megy (az jó, ha valaki kedvesen elmagyarázza, de utána szeretném egyedül csinálni, átadni magam a zenének közben, szóval nem tudom hogy hogyan "koptassam le" udvariasan, pláne miután segített)
Másrészt nő vagyok, nem tudom hogy mennyire szoktak ott nyomulni (csak pletykákat hallottam) őket dettó.
Én MINDENHOVÁ egyedül megyek mindig. 😊😊😊
IMÁDOK EGYEDÜL LENNI!!!
Számomra ez jelenti a szabadságot. :)
Nem merek egyesül kb sehova menni, ahová az emberek általában minimum párban mennek. Pl nem megyek egyedül gokartozni, kocsmába, moziba, bobozni, sportolni, stb. Még edzésre sem megyek egyedül. Tudom, szánalmas.
Viszont egyedül elutazom bárhova, legutóbb egyedül átutaztam az egész országot (több, mint 400 km).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!