Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért csak a jó genetikájú,...

Miért csak a jó genetikájú, szép emberek lehetnek boldogok, sikeresek?

Figyelt kérdés

Miért nekik van olyan munkájuk ahol a semmiért hatalmas fizertést kapnak, szexelnek a legszebb parnerekkel, nyaralnak szép helyeken stb.

Miért csak bennük van meg az a plusz ami a sikeres boldog élvezetes élethez kell? Miért teszi tönkre a mai világ az átlag alatti főleg férfiak életét? Miért lett ennyi nyomorult magányos lelkibeteg szűz férfi?

2021. ápr. 21. 22:59
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#17 miért mi bajod elon musk külsejével ?

Amúgy meg ne szedjünk elő egy a milliárdból példákat...

Kicsit maradjunk meg a hétköznapi magyar valóságnál

2021. ápr. 22. 12:16
 22/26 A kérdező kommentje:
#19 sok sikert erőt kitartást kívánok hozzá. Éri el mindent amit szeretnél 👍
2021. ápr. 22. 12:17
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
Miért, a barátnő a siker és boldogság? Jaaaaaa! Bocsmán. Nekem a siker az, hogy olyan munkahelyem van, amit szeretek, jó a fizetés, ergó megvehettem álmaim autóját és van lehetőségem edzeni és a kedvenc hobbijaim csinálni. Annak élek, aminek akarok és a céljaim felé haladok. Mi kell ennél több? Mi ez, ha nem boldog élet?
2021. ápr. 22. 16:43
 24/26 anonim ***** válasza:
Ja. A Bill Gates is milyen szép ember!
2021. ápr. 22. 17:07
 25/26 A kérdező kommentje:

#23 igazad van. Ha te ebben határozod meg a sikert akkor az vagy.

Én sajnos úgy gondolom hogy akkor sikeres az ember ha van sok barátja és főleg ha népszerű az ellenkező nemnél. Amikor vágynak rá, és nem a pênze hanem saját maga miatt.

Szerintem jobb egy tragacsba ülni egy szêp nővel aki szeret vagy kiván, mint egy luxusautóba egyedül. Vagy egy disco retkes wcjébe dugni mint a bőrkanapén otthon játszani a xboxon...

Nekem ez hiányzik és ezt tartom fontosnak.

De ha te jól érzed magad, akkor az épp elêg. Ami neked öröm azt csináld

2021. ápr. 22. 18:56
 26/26 anonim ***** válasza:

25-ös, na, ezzel egyetértek. Mindenkinek más fontos. Én megértem, ha te a szerelemre vágysz. Nekem emberi kapcsolatokból a barátság bőven elég, ugyanis azok vannak, természetesen, annyira asszociális nem vagyok. De én akkor érzem jól magam, ha edzhetek és fejleszthetem magam, jobb és jobb lehetek abban, amit szeretek. Nem a pénz miatt vagyok boldog, azért én se úszom abban, ne értsd félre. Azért vagyok boldog, mert ami érdekel, amit szeretek, azt tudom csinálni és tudok fejlődni.

Egyébként ezt neked is ajánlom, hogy legalább egy kicsit foglalkozz magaddal, tehát neked is legyenek céljaid, álmaid és máris érdekesebb leszel a nőknél, ha tudsz valamit, amit mondjuk más nem vagy csak érdekes vagy. De nem akarlak kioktatni, én annyira nem értek a nőkhöz, hiszen sosem foglalkoztam velük amúgy. De annyi azért rámragadt, hogy a nők szeretik, ha egy férfi érdekes.

2021. ápr. 22. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!