Mi szerez örömet nektek? Bagatell dolgok is jöhetnek! Sőt.. ilyenre gondolok: megnézni egy részt a sorozatból, vagy kutyával játszani stb
Egy jó zenét hallgatni, cipőt vásárolni, jógázni😃
Jó könyvet olvasni.
Most szakított velem a pasim, a következő dolgok vidítanak fel jelenleg:
- csoki
- übercsajos-klisés filmek
- Radics Peti vicces videói
- a szeretteimmel való beszélgetés
Tudom, nagy a kontraszt köztük, de szerintem ha padlón van az ember, akkor nem válogat :)
Reggeli harmat illata madárcsicsergéssel társítva, egy jó zene, ha gördülékenyen megy a munka, ha sokáig világos van nyáron, ha a kedvenc kajámat ehetem, fagyizás, de a legjobb kirándulni, túrázni a kutyáimmal. :)
21/L
Fú, hát hál' istennek hosszú a lista, úgyhogy csak pár dolgot említek meg:
- sétálni egy nagyot a városban, napsütésben, jó időben
- elmenni egy jó rockkoncertre, amit egy általam kedvelt zenekar ad és végigugrálni/énekelni. Külön öröm, ha ezt nem egyedül teszem meg, hanem van hozzá baráti társaságom.
- a kedvenc ételeimből enni egy nagy tányérral
- találkozni a rég nem látott barátaimmal és nagyokat beszélgetni velük
- ölelést kapni valakitől, akit szeretek
- egy tartalmas, jól sikerült napot zárni a munkahelyemen
- elmerülni a novellaírásban, olyannyira, hogy megszűnik számomra a külvilág
- befejezni egy novellát
- elmerülni egy jó könyv olvasásában, akár itthon bekuckózva, akár egy margitszigeti padra kiülve, akár egy hideg téli estén beülve egy nyugis kávézóba, miközben valami forró italt szürcsölgetek
- nosztalgiázni a régi szép emlékeken, ez mondjuk egyszerre szomorú is egy kicsit
- napsütéses, kellemes reggeleken ráérősen elkölteni valami finom, tartalmas reggelit, amit aztán a végén egy bögre kávéval zárok
- kiállni az erkélyre és gyönyörködni a kilátásban, itthon és a munkahelyem épületének tetején egyaránt
Hosszasan folytathatnám még a listát :)
- Látni, ha a szeretteim életében jól mennek a dolgok.
- Nyugodtan lazítani hétvégente.
- Egyedül, csendben elmélkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!