Génhibás, selejt emberként, hogy tudnék igényt formálni az eutanáziára?
Öngyilkosság kilőve, mert kivétel nélkül pokoli fájdalommal jár és az agyam ellenkezne vele. De a jelenlegi életem se élet csak vegetálás és szenvedés, ezért szeretném végre mindent befejezni és eutanáziához folyamodni. Hogy és hol tudnál legnagyobb eséllyel ezt elérni?
Köszi a válaszokat.
Magyarországon erre nincs lehetőség, tudomásom szerint.
Miért gondolod magad selejtnek? Milyen genhibad van, ha nem vagyok túl tolakodó?
Mi a bajod?
Mert nincs csajod vagy mi?
szerintem előbb próbálj meg változtatni az életeden.
ha szeretnéd kifejtheted mi a gond.
Sovány vigasz, de minden csak hozzáállás kérdése. Erősnek kell maradni, biztosan van vagy lehetne bármi olyan célod amiért érdemes élni.
Egyébként vannak emberek akiket pont, hogy ehhez hasonló dolgok tesznek szellemileg erősebb emberré aminek segítségével valósítanak meg lehetetlennek tűnő dolgokat, bár tény, hogy az esetek többségében inkább a jelenlegi helyzet gyakoribb. Semmi sem tart vissza attól, hogy te is olyan legyél mint az előzők, ebben csak te akadályozod saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!