Mivel vigasztalnátok egy nőt vagy férfit aki egyedül él egy szobában és soha nincs pasival/nővel?
#5 kifogás!
ezt hallgattam anyáméktól mikor elindították a vállalkozásomat, hogy ők kis emberek, soha nem lesznek megfizetve, nincs lehetőségem, be fogok bukni. Most 5x annyit keresek, mint a kettejük nyugdíja együttvéve.
Miért kéne vigasztalni? Én nem sajnálnám egy percig se. Mindenki a maga sorsának pogácsa.
Amúgy nem olyan rossz élet ez, full kényelem, 0 felelősség...
Én egy ilyenhez feleségül is mentem. Szerintem nem volt 10 nm a szobája. A tulaj a fiaként szerette, rendezett szülői háttere volt, csak vidéken. A fizetése az enyémhez képest kiemelkedő volt. Úgy éreztem, megütöttem a főnyereményt.:D Az egyszemélyes ágyán olyan jókat aludtunk egymásba bújva, hogy a tulaj megkérdezte, biztosan elférünk-e.
Full szerelmes voltam. Volt olyan lány, akinek ez nem volt elég, 1-2 szex után eltűnt, mert talált mást. Én nem néztem, hogy van-e autója, van-e háza. Én a szülői házban maradtam, mert meghaltak, nem volt szükségem más házára. Autót meg vettünk közösen.
Hát, azt mondjuk csak remélni tudom, hogy nem a lakhatás miatt volt velem.
Rossz napjaimon vannak ilyen gondolataim.
Na mindegy, találhatsz még ilyen balfácán lányt, de valószínű nem a legszebbek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!