Jól látom,hogy mintha kevesebb ember nyomkodná a telefonját és kevesebb embernek lenne fülhallgató a fülében a buszon?
Figyelt kérdés
Budapesten lakom,mindennap járok a 4-6 villamossal és a metrópótlóval és mintha nem nyomkodnák annyian a telefonjukat mint korábban.És kevés embernek látok fülhallgatót is a fülében.Kezdik unni az emberek az internetet?Lassan rájönnek,hogy jobbak a személyes kapcsolatok mint az online?2021. márc. 15. 08:17
22/24 anonim válasza:
#18 ez a mai világ, hogy az emberhez már hozzá sem lehet szólni, rá sem lehet nézni...
23/24 anonim válasza:
Most hadd ne én legyek a görény, amiért ha egyedül utazok, akkor inkább valami jó könyvben vagy zenébe merülök és nem idegenek pillantását keresem. Amúgy kifejezetten szociális ember vagyok, több közösségbe is járok (járnék, csak ugye a vírus ezt is szétrombolja, nehezen is viselem), csak a különbség, hogy az ilyen helyeken a feleknek vannak biztos közös pontjai (általában valamilyen érdeklődés) és nyitottak egymásra. Ezek közül egy buszon egyik sincs meg.
24/24 anonim válasza:
Szerintem valamivel kevesebb az ember a járatokon, így, hogy nincs iskola és sokan home officeból dolgoznak. Máskor sem nyomkodja mindenki a telefonját, szóval arányaiban szerintem nem változott ez lényegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!