Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vagytok magányosak? Én...

Vagytok magányosak? Én nagyon, és nagyon rossz! Néha jól esik pár szót váltani Embertársal, vagytok így?

Figyelt kérdés

2021. márc. 12. 09:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
😪😪😪
2021. márc. 14. 04:41
 12/16 Röcsögei Péter ***** válasza:
52%
Én az vagyok. Mióta tudom, hogy így érzem magam a legjobban, azóta nem irigykedem másokra. Sok év kellett, mire erre rájöttem, mert nehezen tudok ismerkedni, és keveset voltam kapcsolatban. A szabadidőmet a hobbimra áldozom, nem korlátoz senki. Nem kell aggódnom senkiért, nem kell félnem, hogy megbántom azzal, hogy nem csak vele törődöm. Nem kell alkalmazkodnom máshoz az időbeosztásommal. A munkámban elég sokat kell úgyis alkalmazkodnom, itthonra nem kell főnök. Nem akarok önző lenni senkivel, aki szeret, mert attól depressziós leszek, és az örök lelkifurdalásból egy életre elegem van már. A tehetetlenség érzése nagyon rossz. Én lehoznám a csillagokat is, ha lenne egy nagy létrám, de nincs. Amikor még nem volt covid, akkor is azt képzeltem el, hogy vírusos vagyok, és a közelségemmel tönkre teszem a lányt, hiába vágynék most az ölelésére, csókjára. Egyszerűen: hobbi meg állandó munkahely nem fér bele egy kapcsolatba, nem tudok egy hónapra eljönni, hogy Mauritiusra menjünk. Senkinek nem akarok már csalódást okozni, és így vagyok boldog. F40
2021. márc. 14. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de ez nem úgy hangzik, mint a boldogság maga. :(

2021. márc. 20. 09:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
2021. márc. 20. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező! Te lenni hány éves? Leány? Fiú? Nő? Férfi? Egyéb? :)

Milyen a te a szituációd?

Gondolom, a kérdéseddel te se egy szimpla igent vagy nemet szerettél kicsikarni az ömbörökből. ;)

2021. márc. 20. 16:28
 16/16 anonim ***** válasza:
....szeretnél / szerettél volna...
2021. márc. 20. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!