Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy kicsit duci de széparcú...

Egy kicsit duci de széparcú lánnyal könnyebb összejönni,mint egy modell alkatúval?

Figyelt kérdés
Tetszik egy duci lány szép arca van.Sokat álmodozom róla,jó lenne összejönni vele

2021. márc. 9. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
Ebben nincs semmi érdekes. Sokan nem akarnak palvinbarbik lenni, de elgondolkodtató, hogy mennyire próbálod részletezni azt, hogy rendben vagy magaddal.
2021. márc. 9. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Érzékeltetni próbálom.

Lehet így is létezni...

Szerintem az a nagyon érdekes,hogy amikor 58 kg voltam,jó nőnek éreztem magamat és most,hogy közel a duplája vagyok,ugyanazt tudom érezni.

Igen,lehet fújolni,hogy így meg úgy,te dagadt hájas g.ci,csak én azt nem veszem fel.

Meg lehet haladni ezt a szintet és szerintem érdemes is.

2021. márc. 9. 23:40
 13/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem könnyebb. Simán lehet egy csomó udvarlója neki is. Sok férfi szereti, ha van mit fogni.

Az arcán és a testén kívül a személyiségéről tudnál egyáltalán mondani valamit? Így elég meredek, ha már rögtön össze akarsz jönni vele, nem valami jó alap egy kapcsolathoz, ha egyáltalán nem is ismered.

2021. márc. 9. 23:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13-as

Szívemből szóltál!

Köszönöm!

2021. márc. 10. 00:11
 15/16 anonim ***** válasza:
93%

1. Nem minden férfi a vékony nőket szereti.

2. Sok nő valóban gyönyörű (normál kereteken belüli) túlsúllyal.

3. Azért, mert van a nőn 10 kg plusz, még nem lesz dagadt.

Az ismerettségi körömben is úgy látom, hogy inkább legyen a nőn pár kg plusz, de legyen szép arca, jó humora és legyen intelligens, minthogy bomba alakja legyen rusnya fejjel és 70-es IQ-val.

2021. márc. 10. 08:35
 16/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem, mert még a dagik is válogathatnak. Sok embernek tetszenek a kövér nők. Szóval ne gondold hogy senki nem akarja megdugni. Még egy ronda nő is simán tud válogatni. Ezért nagyon nehéz átlagos pasinak nőt találni.
2021. márc. 10. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!