Egy kicsit duci de széparcú lánnyal könnyebb összejönni,mint egy modell alkatúval?
Érzékeltetni próbálom.
Lehet így is létezni...
Szerintem az a nagyon érdekes,hogy amikor 58 kg voltam,jó nőnek éreztem magamat és most,hogy közel a duplája vagyok,ugyanazt tudom érezni.
Igen,lehet fújolni,hogy így meg úgy,te dagadt hájas g.ci,csak én azt nem veszem fel.
Meg lehet haladni ezt a szintet és szerintem érdemes is.
Nem könnyebb. Simán lehet egy csomó udvarlója neki is. Sok férfi szereti, ha van mit fogni.
Az arcán és a testén kívül a személyiségéről tudnál egyáltalán mondani valamit? Így elég meredek, ha már rögtön össze akarsz jönni vele, nem valami jó alap egy kapcsolathoz, ha egyáltalán nem is ismered.
13-as
Szívemből szóltál!
Köszönöm!
1. Nem minden férfi a vékony nőket szereti.
2. Sok nő valóban gyönyörű (normál kereteken belüli) túlsúllyal.
3. Azért, mert van a nőn 10 kg plusz, még nem lesz dagadt.
Az ismerettségi körömben is úgy látom, hogy inkább legyen a nőn pár kg plusz, de legyen szép arca, jó humora és legyen intelligens, minthogy bomba alakja legyen rusnya fejjel és 70-es IQ-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!