Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnék randizni Fehér...

Judy19 kérdése:

Hogyan tudnék randizni Fehér Balázzsal? ( énekes, modell)

Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd el randira.
2016. okt. 13. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem leginkább sehogy a helyében azt képzelném, hogy csak azért akarsz velem kavarni mert énekes meg modell vagyok (még akkor is, ha ez nem igaz). Amúgymeg eléggé homár feje van, szóval az sem kizárt hogy meleg így képek alapján:D
2016. okt. 13. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
De aranyos! Hány éves vagy, bogaram?
2016. okt. 14. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

O az? Szerintem van csaja!

2016. okt. 15. 04:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom a számát.
2016. okt. 16. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Legyél énekes, és modell. Persze legalább olyan sikeres, mint ő (mert sose hallottam róla :) ).

Különben, ha sikerül is randizni, te csak bambán, csurgó testnedvvel (pl nyál) csodálod, de értelmes, őt is érintő témát, meg bármit, ami kicsit kölcsönössé tehetné azt, amit érezni vélsz iránta, nem tudsz előszedni. Az ő szemszögéből nem tudok nyilatkozni, de a sajátomból egy csodálóval nem sokat tudnék kezdeni. Egy hasonlókat elért, hasonló utakat bejárt emberrel viszont sokkal könnyebben lehet megtalálni azt a hangot, ami túlmutat a felszínességen.

Na, a telefonszámának biztosan jobban örültél volna, mint a fentieknek... ;)

2016. okt. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!