Másnak is leépültek a barátai az évek alatt?
Így szokták
Amint lehet mindenki ugrik a szarabbnál szarabb párkapcsolatokba csak hogy nehogy egyedül kelljen töltenie néhány estét
Nincsenek már olyan barátságok amikre te vágysz a ti korosztályotokban, mindenki ki akarja használni a másikat, ha nem származik valamilyen haszna a te "barátságodból" akkor keres olyat akiéből igen
Szia
Enis 23 eves vagyok es pontosan ez a helyzet a regi baratnoimmel. De mar en se keresem oket.
Ha ok nem kivancsiak ram nem eroltetek semmit.
Jobb is nelkuluk:)
Szomorú ezt olvasni:(
Már én is így vagyok vele, utolsó vàlaszoló, hogy minek erőltessem...
Ami nem megy nemkell eroltetni hidd el.
2 es vagyok
Mindenki...
Még az is törölt az életéből, akit testvéremként szerettem. Közelebb állt hozzám, mint a tulajdon szüleim. De sajnos csak én gondoltam így, bepasizott és azzal a lendülettel eldobott sok-sok év barátságot, egy szó nélkül, magyarázat nélkül tűnt el.
Egyszer felkeresett és adtam egy esélyt a barátságunknak. Aztán eljátszotta másodszorra is ugyanezt. 😞
Szerintem éppen ez az életkor az, ahol nagyon észnél kell lenni. Mindenki életében nagy változások jönnek, már nem hatalmas buli az élet. Mindenki küzd a szürke mindennapokkal, a megélhetésével, a párkapcsolatával, akármivel. Aztán majd jön az időszak, amikor mindenki megházasodik, gyereket vállal és azért húz szét a társaság. A döntés a tiétek, hogy igyekeztek-e megőrizni a régi barátságokat és a napi hajtásban is szántok egymásra időt, vagy elengeditek egymás kezét.
Az én életemben is voltak hasonló jelenségek. Nem is maradt meg mindenki a társaságban, de az egyetemi barátokkal a mai napig jó viszonyt ápolunk és legalább félévente megoldjuk, hogy találkozni tudjunk. Nehéz ellavírozni ebben az életszakaszban úgy, hogy ne hanyagolj el valamit/valakit. Az biztos, hogy 10 év múlva nem jó arra ébredni, hogy nincs senki, akire számíthatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!