Egy átlagbért kereső albérletben élő előnytelen külsejű férfi találhat magának magas jövedelemmel,saját lakással rendelkező ápolt,csinos fiatal nőt?
Jó, akkor itt a nagyon vágyott válaszod:
Igen, csúnya pasi is találhat gazdag, szép nőt.
Barátom! Neked nem a nő kell, hanem a pénze, meg hogy eltartsanak.
Én ismerek olyan pasit, aki nem jóképű, és szegény volt, de van önbizalma, nem is egyet. Tudod, mi lett velük? Kitörtek a szegénységből önállóan, mert megtalálták azt, amiben jók. Az önbizalom hozza magával, hogy meglátod magadban a lehetőségeket is, miben tudsz jó lenni. Olyan nincs, hogy valakinek van önbizalma, de semmihez sem ért. Egyébként meg nők is el tudják ezt érni.
Tudom, hogy vannak kitartott emberek, férfiak és nők is, de a párjuknak ez valamiért megfelel, szóval nekem semmi közöm hozzá, ezek jellemzően amúgy is szélsőséges példák, az átlagember nem ezekben a körökben mozog. Viszont mindenki más egyensúlyra vágyik egy párkapcsolatban, hasonló társat keres, mert így működik hosszú távon. Egyik félnek sem jó egyébként, ha az egyik lehúzza a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!