Más is van itt aki kimozdulni otthonról de nincs kivel elmennie ?
Ez amúgy kicsit olyan mint egy befektetés.
Nem lesz azonnal eredménye, nem is biztos, hogy lesz, de azért csak bejön hosszú távon, még ha nem is gazdagodsz meg belőle.
Régen igazi kocka voltam. Maximum boltba mentem le. Egyszer randiztam egy lánnyal, aki meg is jegyezte, hogy olyan voltam, mint egy kocka akinek megerőltetés kimozdulni a gép elől...és hát sajnos igaza volt.
Míg ha egyedül jövök-megyek, akkor ér annyi input, annyi érdekesség, amit egy esetleges társaságban tudok kamatoztatni. Mert hát volt minden vaddisznó családdal találkozás, rám sötétedő erdő, meg úgy minden időben túrázás.
Eljárok múzeumokba, közlekedési, haditechnikai, ami érdekel. Sport rendezvényekre, túraautó, kamionverseny, miegymás.
És pozitív visszajelzéseket kapok, hogy milyen jól élem az életem. Hozzá tenném ettől sem lett százezer barátom, nem lett párom, viszont sokkal több lehetőség jött szembe és sosem érzem magam egyedül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!