Lehet már kicsit kimozdulni otthonról,ilyenkor?
Figyelt kérdés
Okt.8-ÁN volt mélyvénás trombozisom,kórházba voltam,itthon szúrom magam meg minden. Nos tegnap voltam vizsgálaton,ahol azt mondták,hogy sokkal jobb mint volt. Tudni kell,hogy egész a májamig terjedt,ez elmúlt,már csak a combomban van 40mm részen,de az is hozzá van tapadva az érfalhoz. Emelett 34 hetes kismama vagyok. Tény,hogy hamar elfáradok,de szeritem ez a terhesseg miatt is van. Szóval kicsit elmennek boltba meg ilyesmi,de csak kocsival a párommal,ugye nem lenne baj már belőle?2020. okt. 30. 18:54
1/1 anonim válasza:
szerintem mindenképp jobb lenne a saját orvosodat, vagy szinte bármelyik egészségügyi alkalmazottat megkérdezned ahelyett, hogy egy anonim fórumon ismeretlenek internetes véleménye alapján hozol meg egészségügyi döntéseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!