Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha lassan már minden nő...

Ha lassan már minden nő tetszik az azért van mert ki vagyok éhezve?

Figyelt kérdés
Ma volt itt egyik munkatársam a feleségével.Rajtam kívül senkinek nem mozgatta meg a fantáziáját,egyik munkatársamnak sem,csak nekem.Persze nem kezdenék vele, hiszen foglalt de akkor is megkívántam.Pedig nem egy modell alkat,nem egy szépség,de én mégis izgatónak találtam.Meddig fogom még bírni nő nélkül?Mikor kattanok be?

2021. febr. 27. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Akkor fizetsz 12 órát. Ilyen állapotban és gondolkodással eszedbe se jusson nők közelébe kerülni.
2021. febr. 27. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, ki verni nem nagyon szeretem már. Nagyon kevés nő van aki nem tetszik. Az a gond az ilyen típus mint én egy nőnek se kell.
2021. febr. 27. 16:13
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
Ki verni baromi unalmas, ne hallgas rájuk. Mi lenne ha meg próbálnánk együtt csajozni? Remény hal meg utoljára kérdező.
2021. febr. 27. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
Gondolom azért mert nem kellesz egy nőnek se és ezt te is tudod vagy sejted. Ez egy ördögi kör lehet szerintem, beláthatod te is. Ez még a szexfüggőség jele is lehet aminek háttere valamiféle trauma és szeretethiány. A lényeg, hogy veled vannak gondok neked kell változtatni.
2021. febr. 27. 16:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismeros :D
2021. márc. 1. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!