Van olyan, hogy valakinek sok mindent sikerül elérnie az életben, de a párkapcsolat mégse jön neki össze?
Mostanában sokat szoktam ezen gondolkozni. Ugyanis 22 éves vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Csak futókapcsolataim voltak, mivel valamiért nem kellek hosszútávra a nőknek, csak egy-két éjszakára. Viszont ez az egész kezd nyomasztani, kezdem azt érezni, hogy kifutok az időből, és nincs ilyesfajta tapasztalatom.
Visszatérve a kérdésre, sokan azt mondták nekem erre(meg mindenhonnan ezt mondják), hogy ne aggódjak, foglalkozzak magammal, fejlesszem magam, fussak be egy sikeres karriert, a többit meg hozza majd az élet. De mi van akkor ha mégse? Mivan akkor, ha netán sikeres leszek(bárcsak), jó állásom lesz, jó fizetéssel - mi fog megváltozni akkor? Hirtelen elkezdem vonzani a nőket? Mert én még nem látom át ezt az egészet. Annyira kimaradt az életemből a párkapcsolat, hogy elképzelni sem tudom, hogy valaki megmaradjon mellettem hosszútávon. Hogy valakit szeressek a szívemből, és valaki szeressen engem is. Sikeres karrier ide vagy oda.
'Mivan akkor, ha netán sikeres leszek(bárcsak), jó állásom lesz, jó fizetéssel - mi fog megváltozni akkor? Hirtelen elkezdem vonzani a nőket?'
Abszolút igen. Először a karrier, utána a kapcsolat. A célom, hogy max. 40 éves koromra 'nyugdíjba' vonuljak, így lesz újabb 40 évem másra áldoznom az időt.
Szerencsére ha így folytatom, 30 éves koromra összejön.
Ha jó karriered van, lefoglalod magad, teljesítesz benne, örömöd lesz és sikerélményed. Azon keresztül pedig embereket is megismersz majd, a nők pedig különösen érzékenyek erre, ezért vonzóbb leszel a számukra.
"Hogy valakit szeressek a szívemből, és valaki szeressen engem is."
Sajnálom, de nekem ez csak egy romantikus álomnak tűnik a férfiak részéről.
A nőnek nem csak az kell, hogy tisztán szeresd, romantikus legyél. Neki kell, hogy legyen ambíciód, célod, saját életed, és ne körülötte forogj. Az, hogy te annyira vágysz a nőre, annyira nagy figyelmet szentelsz neki, pont hogy ellököd magadtól, kevésbé leszel vonzó. Én nagyon sokat olvastam erről, és teljesen ellentétesen működnek, mint ahogy én gondoltam, férfiként.
Szokták mondani, hogy a türelem rózsát terem...
Légy egy kicsit türelmes (gondolom sokat hallod ezt és unalmas de igaz, mást nem tudsz tenni)
Hidd el, hogy rád talál idővel a nagy Ő.
Először is összpontosíts magadra, ne keresd a szerelmet, mert nem így működik.
Egy váratlan pillanatban fog betoppani az életedbe az a személy akire mind eddig vártál.
A nők hamarabb felfigyelnek rád ha magabiztos, jókedvű, életvidám és határozott vagy illetve annak is látszol.
Illetve légy romantikus de ne nyomulj nagyon.
Hát, nézd, a kapcsolatok bonyolúlt és nehéz dolgok, én nem mindenkinek válik egyértelműen az előnyére - és még kevesebben vannak, akik bevallják, hogy nem vált előnyükre... :D
Biztos lesznek, akik majd megjegyzéseket tesznek a magánéletedre, vagyis inkább annak bizonyos értelemben vett hiányára, és el kell majd döntened, milyen súlyt tulajdonítasz ezeknek a hangoknak. Fontos a társadalmi státusz és a mások megítélése, ugyanakkor rendkívüli módon megkeserítheti az is az életet, ha az ember olyan dolgokat erőszakol magára, amihez semmi kedve és idegen a személyiségétől. Sokan a belső hangra esküdnek mint ami hosszú távon megelégedéshez vezet - mindenki döntse el, szerintem, maga. Sok sikert! Végszóul; a későbbi években az anyagi stabilitás kulcsfontosságú tényezővé válik a legtöbb nő számára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!