Léteznek vajon olyan emberek, akikben még fellelhető az intelligencia magasabb szintje?
Ennek ellenére ez volt az egyik legfontosabb információ, amit megosztottál magadról, majd újra visszatértél erre a kérdéskörre.
Az intellektualitás szerintem egyáltalán nem szexuális beállítottság kérdésre. Tehát valószínűleg, ha nem ilyen preferenciák mentén indítanád a keresést, nagyobb sikerrel járnál.
Megértem az elkeseredettségedet! Nekem is a legszomorúbb az egész rohadt emberiségben, hogy mindenki a külső alapján ítél. Csak akkor rendesek, kedvesek, ha jóé nézel ki, vagy, ha a hasznot húzhatnak a társaságodból...
Az elmúlt fél év alatt számtalan ismerkedős kérdést kiírtam itt, de mindenki ugyanolyan suttyó...
A férfiakat szidják mindig, hogy mekkora gyökerek meg primitívek, de, én mégis több férfival tudtam hosszasan, értelmesen levelezni, mint nővel!
Sajnos mostanában egyre többször én is ezt érzem. Bár én inkább az “erkölcsi hulladék” jelzővel szoktam illetni az ez embereket, de szerintem nagyjából ugyanarra gondolunk. Szerencsére nekem általános iskolából, és gimiből maradt összesen három barátom, akikkel sokmindent megéltünk, és akikkel nagyon mély, tartalmas beszélgetéseket tudtunk folytatni. Ugyanakkor az emberek többsége felől a közönyt, vagy irigységet tapasztalom. 14 éves korom óta nagyon keményen tanulok - mai mapig, most 27 éves vagyok -, mert hiszek abban, hogy a tanulással stabil és nyugodt életet tudok biztosítani a családomnak, ez mostanra kezdett el beérni olymódon, hogy március óta home officeban dolgozom, jól keresek, szeretem amit csinálok, és nem hajtanak agyon, ez sok embernek nem tetszik.
Érdekes, hogy manapság nagyon sokan a felszín alapján ítélnek, és nem a tartalmat (a Te esetedben az intelligencia, az én esetemben a sok befetketett munka) nézik. Az is zavarni szokott, hogy a sok ostoba ember egymást gyilkolja facebookon is a posztok alatt, holott ha összefognànak, együtt képesek lennének jobbá tenni az életüket, ehelyett atomizálódnak, senkiben sem bíznak, és mindenkit utálnak (ha meleg vagy azért, ha jóképű, azért).
Szerintem fontos, hogy ne mondj le az álmaidról, mert előbb-utóbb bevonzod azt az embert, akivel megértitek egymást, és akivel hasonlóan gondolkodtok. Sajnos az ostoba emberek hangosak, így olyan érzést keltenek az emberben, mintha mindenhol ott lennének, holott ha figyelmes vagy, megpillanthatod az értelmesebbeket (ők általában visszahúzódóak és csendesek).
Kívánom, hogy találd meg a lelkitársad, és sose szégyelld, hogy meleg vagy! Mindannyian küzdünk valamiért, és cipeljük a saját keresztünket. Sose add fel!
26/F/hetero
Persze, létezik. Mármint, kifejezetten sokan szeretnek filózni az élet értelmén és hasonlókon, de ez általában csak közhelyekből áll és simán gyökerek maradnak, tele rosszindulattal. Manapság kevés a korrekt ember és nehéz is ilyeneket találni. A többség az egyszerűen lapoz, ha valaki nem tökéletes neki vagy nem szolgálja ki az igényeit. Kevesen melóznak rendesen a kapcsolatokon.
Azt nem értem, hogy pontosan mit keresel? Barátokat vagy lelki társat? Szerintem, a lelki társ, sokszor szerelem is lesz.
Egyébként, én is hasonló vagyok. Sok dolog érdekel, néha szeretek dumálgatni, de nem lógok mindig a neten.
"Nem tudom, veletek volt már hasonló, hogy azt éreztétek: hú, ez a világ tele van romlott emberekkel, vajon vannak még értékekkel rendelkező egyedek vagy nincsenek?"
Ilyen sokszor volt már velem. Vagyis, a nagy számok törvénye alapján biztos, hogy vannak, csak azt nem tudom, hogy érdemes e keresni őket, annyira kevesen.
Nehéz sorsuk van azoknak, akik valamikben, akár sok dologban jobbak az átlagnál. Én nagyon spirituális vagyok, és hát az élet nem sodor elém nap mint nap megfelelő embereket.
Sok sikert neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!