Írnátok bármi boldogítót, kérlek...?
Egy gondolat, ami boldoggá tesz titeket, motiváció, apró történések, amiket imádtok (pld. napfelkelte, könyvillat, ölelések stb.), néhány kedves szó... Bármi segíthet.
Nem tudom, nem törlik-e a kérdésemet, de kissé mélypontra kerültem és iszonyatosan szükségem lenne kis boldogságmorzsákra, amiket visszaolvasgathatok, ameddig ki nem mászok a jelenlegi helyzetből.
Eddig nem mertem semmiféle segítséget kérni, ennél többet amúgy sem mernék még hozzám közelállóktól sem.
Már egy ölelés is hihetelen sokat segítene most :(
A gyönyörű nők.
Nem azokat értem ez alatt akik gátlástalanul sminkelnek meg légycsapó szempillájuk van mert ő bennük nagy hiányosságok vannak és sokszor hamis önértékelésből beképzeltek is. Azokra gondolok akik normálisak szerethetőek és szépek. Elég a jelenlétük vagy néhány szó beszélgetés és máris boldog vagyok. :3
Nem diagnosztizáltan mániás depresszióval küzdök. A mániás szakaszban alszok két három órát, pörgök, tele vagyok energiával. A betegség olyan, hogy nem tehetsz se a mániás, de a depressziós részről sem. Viszont ennél a mániás résznél figyelem magam. Megjegyzem mi váltja ki, ami nagyon változatos. Lehet zene, napsütés, egy illat, egy íz, egy emlék szituáció. A lényeg, hogy vissza tudom idézni. Amikor határozottan a depressziós szakasz jön, tudatosan kezdem keresni azokat a fentebb felsorolt, mániás szakaszt beindító emlékeket, gondolatokat, bármit. Nagyon sokszor működik. Ha nem is lépek a mániás szakaszba, nem zuhanok be annyira, hogy 24 órából 20 órát aludjak, hogy végig bőgjek egy fb bejegyzést, hogy kiöntsem a lelkem mindenkinek, és közben bebeszélem magamnak, hogy egyedül vagyok, miközben nincs így, csak depressziós szakaszban vagyok meggyőződve róla.
Vegyél példát erről.
Meg tegyem hozzá, ha reggel felkeltél, állj az ablakod elé, nyisd ki, szívd be mélyen a levegőt, és gondold végig mennyi lehetőséged van aznapra, segíteni fog.
Ezt a dalt küldöm neked szeretettel: https://www.youtube.com/watch?v=RLzO4rtoqIY
Remélem erőt ad leküzdeni a nehézségeket!
Hú, hát sokmindent tudnék neked felsorolni, vannak nekem is mély pillanataim, direkt nem mondom rá, hogy depresszív, pedig tudom, hogy az.
Nos. Etetjük a madarakat a kertben, órákig bámulnám őket. Ha nincs kerted, ajánlom a facebookon a Vadmadárkórház-Sukoró oldalt, fenomenális szövegekkel posztolnak sérült madarakról sztorikat. Legutóbbiból idézek: "... egy nagydumás kanári, egy buja hullámos papagáj, egy szárnysérült hataloméhes háziveréb és egy rendkívül morcos szárnysérült zöldike... A veréb a kanárival lett legjobb barátok.... Hullámoska szándékai tiszták és egyenesek, így zöldikénk kapott egy levakarhatatlan udvarlót maga mellé!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!