Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt magányos emberek ?...

Vannak itt magányos emberek ? Sajnos én is az vagyok, nincsenek barátaim. Leírnátok a történeteteket ?

Figyelt kérdés

2021. febr. 6. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vannak, akik online számítógépes játékos közösségben ismerkednek és találnak barátokat ezen közös hobbi révén.

Pl. Minecraft.

2021. febr. 16. 20:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én egy betegség miatt váltam visszahúzódóvá. Senkim sincs a családomon kívűl. Nem szívesen megyek el sehova. Dolgozni sem tudok miatta..meg igazából semmit amit szeretnék.:)23f
2021. márc. 8. 20:24
 13/13 Pepperman válasza:
100%

Én is elég magányos vagyok, vagyis olyan értelemben hogy nem mozdulok ki itthonról. Jó persze a mostani helyzetbe még jó is, de én alapból sem szoktam. Pedig nagyon szeretek elmenni itthonról és szerintem társasági ember vagyok. Igaz meggyőzőm magam mindig arról hogy nem is, hiszen szeretek sokszor itthon ülni és csak egyedül lenni. De azért kimozdulni mégis csak jobb élmény :D . Na de az én legnagyobb problémám hogy nincsenek velem egyidős barátaim. Egy nagyon jó barátnőm van viszont, csakhogy őt nem nagyon engedik sehová, nagyon ápolatlan környezetben lakik ami nem az ő hibája hanem a szüleié. Sajnos nagyon zavar az utóbbi, próbálom egyszeruen vsak elfelejteni de belegondolok es már kavarok a gyomrom a lakás láttán. De ezt természeteseen soha nem mondanám neki, nem akarom megbantani főleg hogy nem tud ez elleni tenni. Így nőtt fel neki ez a normális. Vele szeretek lenni de sokmindent nem tudunk csinálni ugye a szülei szigorúsága miatt. Több barátom viszont nincsen, mert az élet úgy alakította a helyzetem hogy két évvel fiatalabbak az osztálytársaim. Esélyem sincs velem egy idős barátokat szerezni mert én sem vagyok olyan nagyon érett szerintem. Hiszen egészen alsótól kisebbekkel nőttem fel és alapból olyan ember vagyok aki nem ilyen “nagy lány”. Remélem érthetően fogalmaztam.

A lényeg a lényeg hogy keresem a velem egyidőseket, de mégsem mert félek gyerekesnek néznek. Arról nem beszélve hogy a többség csak ilyen cigis,pias banda, ami nekem nem hiányzik köszönöm szépen. De még talán nem is azzal van a baj hogy cigisek stb. hanem hogy mindenki kb vagy f-boy/girl vagy egy csendes kis okostoji. Valaki nyutgasson meg hogy a 16 évesek között létezik középút akik normálisak!

Amúgy meg azért látom nem egyedül nekem van ilyen “társaság hiányos” problémám. Örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel, de elszomorít hogy van ilyen.

Köszönöm aki végigolvasta ezt, nagyon kis figyelmes! ❤️

2021. márc. 19. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!