Van olyan ember rajtam kívül akinek nagyon régóta nincsenek barátai? Nekem 15 éve nincsenek sajnos
Úgy gondolom valószínűleg rossz ember lehetek, erre jutottam. A börtönben lévő elítélteknek is vannak barátaik, akkor valamiben csak jobbak nálam. Én nem vagyok soha senkinek szimpatikus. Jóindulatú, mosolygós férfi vagyok, szívesen segítek mindenkinek. Legutóbb a szomszédaimmal próbáltam barátkozni, egy nagyon kedves család, a családfő tiszteletreméltő ember. Később kiderült, hogy kihasználtak csak és untattam őket mindig is, kéretlenül barátkoztam, zavartam őket. Aztán durván elküldtek a francba. Igazából azt se tudom hogyan kell barátkozni, miket kellene mondani. Beiratoztam többször is sport csoportokba, de ott is egyedül maradtam mindig. Jártam falmászó csoportba de nem szívesen segítettek nekem, érezhető volt. Jártam túrázó csoportba is. Ott mindig egyedül baktattam szinte, majd egyszer szóltam hogy kiugrok a bokorba kisdolgot végezni. Mire visszamentem otthagytak. Beiratkoztam fitness terembe is. Ott is mindenkinek köszöntem, be is mutatkoztam sok embernek. Leírok egy helyzetet onnan. Segített nekem egy fickó súlyt emelni, kicsit beszélgettünk. Következő alkalommal láttam, odamentem hozzá kezet fogni. Közben mondtam, hogy bemutatkoznék ha már ismerjük egymást, mondtam a nevemet, ő meg semmit. Következőleg nem nyújtotta vissza a kezét, utána már nem is köszönt.
Szerintem nagy baj van velem, fura alak lehetek. Munkámban nincsenek kollégák sajnos.
Nekem sincsenek. Lassan 18 éve végeztem az egyetemen, hazaköltöztem, és azóta nem találtam új barátokra. 1-2 évfolyamtársammal e-mail-ben, telefonon még tartom a kapcsolatot, de nagyon messze lakunk egymástól, így személyesen nem tudunk találkozni.
Időnként előjön, hogy jó volna valakihez átugrani,de próbálom elfogadni, hogy ez van, mert belefáradtam a próbálkozásokba, a legtöbben csak kihasználják a jóindulatomat, segítőkészségemet.
Én is azt mondom, hogy nem feltétlenül Benned van a hiba, sajnos nagyon sok ember elutasító. Ne szomorkodj, hogy akiknél próbálkoztál, nem sikerült, mert olvasva az írásod, igazi taplókba botlottál bele.
Lényeg, hogy ne görcsölj rá, hagyd spontán történni a dolgokat.
Én akkor is boldog lennék, ha találnék egy barátnőt végre, akivel tervezhetném a jövőt, a többi meg nem számít.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!