Mit tegyek ha nem nagyon vannak barátaim? Mi lehet ennek az oka, mit csináljak másképp?
Barátbol elég egy, ha az igazi. A többi csak ismerős. Nekem soha életemben nem volt igazi barátom, sok ismerősöm igen.
Ne akarj mindenkinek megfelelni és erőltetni ami nem megy.
szerintem is a meglévő barátságokat kell ápolni, karbantartani. alapvetően nincs veled baj, az "átlag" korodbeliek sem tudnak barátkozni, csak ők mégis eröltetik, mert ez a társadalmi elvárás, hogy legyél minél népszerűbb, minél több emberrel tartsd a kapcsolatot...viszont mivel a mennyiség a cél, így ez egy csomó felületes kapcsolat...tehát ők sincsenek előrébb, max kívülállóként flusztrálhat, hogy jónak tűnik.
persze maga a jelenség nem normális. én például rohadtul nem érzem jól magam ebben a társadalomban. tele vagyok felületes ismerettséggel, de igazi barátom egy sincs, akivel bármit megoszthatnék bármikor. nincs erre igény, nem tudnak az emberek egymással mit kezdeni...ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!