Miért nem szeret senki?
Figyelt kérdés
Kedves, megértő, nagylelkű, vagyok és hihetetlenül tudok szeretni, viszont engem senki sem képes viszont szeretni. Mitől vagyok ennyire taszító? A szeretetem az ami taszítja az embereket? Szükségem van egy ölelésre, érzem hogy öngyilkos leszek. :(2021. jan. 5. 01:15
11/17 anonim válasza:
- az emberek megérzik, ha nem szereted önmagad és így viszonyulnak, "így tükröznek vissza"
- megérzik, hogy gyenge vagy azáltal, hogy másoknak akarsz megfelelni szeretet reményében és manipulálnak
- megérzik, hogy felelősséget szeretnél a vállukra tenni azáltal, hogy tőlük vársz boldogságot, szeretetet, tőlük várod a megoldást
Hasznos lehet:
https://www.youtube.com/watch?v=V6H3vgXmovo
Pszichológus sokat tudna segíteni.
12/17 anonim válasza:
Engem se szeret senki.:( Én is gondolkodtam már az öngyilkosságon, de nem merem meglépni.
13/17 anonim válasza:
Adott a pszichológus segítsége, ha gondoljátok.
14/17 anonim válasza:
Engem sem szeret senki sem.Viszont sok irigyem van, erre nem régen jöttem rá.En senkitõl sem sajnálom a dicséretet,engem meg senki sem dicsér meg,inkább lehuzás van csak az életemben.igy már távolságtartó lettem.
15/17 anonim válasza:
Ha szükséged van beszélgetésre akkor írj rám nyugodtan privátban, hátha az segítene akár egy kicsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!