Megkérdezhetem a lánytól aki tetszik,hogy hogyhogy nem akcentussal beszéli a magyar nyelvet,ha egyszer nem magyar neve van?
Szerintem nem gaz hiszen valszeg ez a "legkirivobb" benne. Azert elotte kerdezd meg mi a helyzet aztan csak utana.. Egy kis elobeszelgetes aztan ha kifogytok a témából siman rakerdezhetsz.
De azert kerdezz utana hogy "mo-n nottel fel ezért beszeled ilyen szépen a nyelvet? " - vagy valami ilyesmit. Csak kedvesen. Hajra.
Nekem is apukam Romaniabol valo, de nincs tajszolasa.
Szerintem nyugodtan rakerdezhetsz tole, de ne a leges legelejen. Pl eloszor kerdezz ra, hogy a suli milyen meg ilyenek, es utana nyugodtan mondhatod neki, hogy ezt meg szeretned kerdezni. Szerintem nem fog megharagudni, en se haragudnek meg ra😌
Hat haver ha ezt magyarazni kell..
Ez kb olyan mintha lenne egy nagy seb az arcodon es a lany aki tetszik azzal inditana hogy amugy csufoltak erte a suliba?
Engedd ezt el. Annyi eleg h honnan szarmazik. A tobbi raer majd ha mar nem az ismerkedo fazisban vagytok (ha nagyon erdekel.. De amugy ha tőlem kerdeznek nem esne jol az biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!