Mit tegyek,hogy ne legyek szomorú,ha a lánynak aki tetszik megnézem az adatlapját és ki van írva hogy kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Ma megismertem egy lányt ügyintézés közben,megtudtam a nevét, hazafelé megnéztem a Facebookon az adatlapját,és ott volt hogy kapcsolatban van.Valamint a profilképén nem egyedül volt,hanem egy fiúval.Gondolom a barátja volt az.Ezek után rosszkedvű lettem,lehangolt,szomorú.Mit tudnék tenni,hogy ne legyek szomorú,ha kiderül,hogy a lánynak aki tetszik barátja van?2020. dec. 30. 20:22
11/12 anonim válasza:
"Ügyintézés közben"
Nekem a szaktársam ilyen, tanulmányok miatt relatíve sokat beszélünk, hát, többször gondolok arra, hogy amúgy kezdenék vele, aztán végül mindig arra ébredek, hogy a kezem belelóg a bilibe, van párja... :D
Elég sz.r érzés na, de szemétségnek tartanám "elmarni" más mellől úgymond, aztán lehet nincs igazam.
Kérdező, szerintem felejtsd el, neked még könnyebb is, mint nekem.
20F
12/12 anonim válasza:
Ez jó, a legtöbb fiatal lány, akit ismerek kapcsolatban van, csak a nagyon csúnyák/dagadtak maradnak többnyire egyedül. Meg a súlyos lelki problémákkal küzdők esetleg, de többnyire ők is elkelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!