Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányosak vagytok a korona...

Magányosak vagytok a korona idején?

Figyelt kérdés
Március óta home officeban dolgozom, párkapcsolatom nincs, nem nagyon megyek soha sehova így, hogy este 8 után nem lehet semmit csinálni. A barátaimmal is tök ritkán találkozom sajnos. Nem önsajnálat, tudom, hogy ez nem a legjobb időszak kb. senkinél, de ti nem érzitek nagyon egyedül magatokat?
2020. dec. 27. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem, életem legjobb és legnyugodtabb éve volt!
2020. dec. 27. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Korábban is az voltam, így fel sem tűnik.
2020. dec. 27. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De, sőt talán 1-2 barátság is megsínyli...néha úgy érzem tök megszoktam, hogy itthon rohadok, másik pillanatban meg totál rámtelepszik a lelki fáradtság emiatt
2020. dec. 27. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
De. Igaz, előtte se voltam a toppon, de idén lett volna rá lehetőségem, hogy kicsit kinyíljak az emberek felé. Valamennyire sikerült is, de korona nélkül szerintem sokkal jobb lett volna.
2020. dec. 27. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik a szabadság, amikor még nem kellett maszkot hordani meg otthon lenni időre. Iszonyatosan vágyok együtt kajálni meg iszogatni a haverokkal, rokonokkal
2020. dec. 27. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig az vagyok.:(

18/F

2020. dec. 27. 17:49
 7/9 anonim válasza:
#5 így, hogy írod, hogy "hiányzik a szabadság", belegondolva ez tényleg egyfajta rabság. Én amúgy nem vagyok egy társasági ember, de ez már nekem is kezd sok lenni. Sok helyre nem lehet menni, bevásárlóközpontok amiket ismerek üresek, mert ugye nem lehet ott kajálni, csak elvitel, tehát még az sincs, hogy ott találkozik valakivel az ember. Nem is tom, hogy akik állandóan utazgatnak, mert az a hobbijuk, azokkal most mi van.
2020. dec. 29. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem, mert introvertált vagyok. Nekem a home office lenne a megváltás, de nem olyan a munkahelyem :D mit dolgozol ha nem titok?
2020. dec. 30. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha mindenki otthonról dolgozna, leállna az élet. Ha az introvertáltság azt jelenti, hogy nem képes emberek közé menni, akkor inkább nem leszek introvertált...
2020. dec. 30. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!