Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudom teljesen kiiktatn...

Hogyan tudom teljesen kiiktatni az érzelmeimet?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy nem érzek semmit, csak szeretném elnyomni az érzéseimet, mert beleszerettem a legjobb barátnőm csajába vagyis amikor beleszerettem nem voltak együtt, de akkor még nem jöttem rá, a csaj együtt volt vkivel, és azt hittem őt sgeretem de most jöttem rá, hogy végig a másikba voltam szerelmds,most meg összejöttek a legjobb barágnőmmel, és meg tudnám ölni magam, de nem tehetem meg, és el alarom nyomni az érzéseimet úgy, hogy alapvető érzemek megmaradjanak

2020. dec. 13. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

"a legjobb barátnőm csajába "

???

2020. dec. 13. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Biszex lány vagyok.
2020. dec. 13. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fog menni. De ahelyett, hogy ezen rágódsz, magaddal foglalkozz és szard le magasról a témát. Én is depis voltam, mert nem lehet barátnőm és nem is lesz sose, de aztán rajottem, hogy who cares? Nem ez kéne legyen az élet fő pontja. Úgyhogy magammal foglalkozok, edzek, céljaim vannak, magamat fejlesztem. Neked is ezt ajánlom. És mivel te lány vagy, téged előbb-utóbb úgyis megtalál majd valaki, úgyhogy tényleg semmi értelme görcsölj ezen.
2020. dec. 13. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kiiktatni kell. Azzal csak kárt okozol magadnak, még többet. Úgy kell bánni az érzelmekkel, mintha lenne egy saját gyermeked a fejedben. Az ha hisztizik, fáj neki, sír, azt se fogod MEGÖLNI, félresöpörni, hogy kussoljon be. Megöleled, szereted, törődsz fele, hagyod, hogy kisírja magát, megnyugtatod. Ezt tedd magaddal is.
2020. dec. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!